Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Konuşma, Geç Konuşma, Kekemelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - agte testi sonucumuz/konuşmuyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumagte testi sonucumuz/konuşmuyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedaozer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: agte testi sonucumuz/konuşmuyor
    Gönderim Zamanı: 21 Tem 2009 Saat 17:07
Merhaba özlem hanım 27 aylık bir oğlum var konuşma geriliği sebebi ile agte testi yaptırdım fakat elde ettiğim sonuca göre dil-bilişsel 18-19 aylık ince motor 20-21 ay kaba motor 22-23 ay sosyal beceri ve öz bakım kronolojikyaşına uygun genel gelişim seviyesi ise 20-21 ay seviyesinde çıktı....
Her şeyi anlıyor yerine getiriyor 5'e kadar sayı sayıyor o gün psikolog burnunu gösterip bu ne diye sordu bilmesine ramen konuşmadı söylemedi sizce bu durum geçici mi yani yaşıtlarını yakalayabilir mi öğrenme bakımından bugün büyük küçük kavramını öğrettim çok güzel kavradı artık büyük küçük ayırt edebiliyor...
konuşma gelişiminde ise işaret ederek istemeyi tercih ediyor bunu yavaş yavaş da olsa aşmaya çalışıyoruz iki heceli bir sürü kelime biliyor fakat 3 hecelileri söylemiyor söyletemiyorum oğlumun bu durumunu aşıp yaşıtlarını yakalamasını sağlamak için neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz?....

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2009 Saat 15:11
testleri değerlendiren kişi herhangi bir yorumda bulundu mu? aşılamayacak bir gerilik gibi gözükmüyor, bazı çocuklar biriktirir ve sonra kendini gösterirler. gerilmeden, sinirlenmeden ve üzülmeden  ve ZORLAMADAN yapabilecekseniz bir şeyler öğretmeye devam edin. sizin içinde zor ve yoğun çaba gerektiren bu durumda bunaldığınızı düşünüyorsanız bir uzmandan yardım isteyin. destek veya danışmanlık işinizi kolaylaştırabilir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.