Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğimin odasını ayırmak istiyorum.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBebeğimin odasını ayırmak istiyorum.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mirce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeğimin odasını ayırmak istiyorum.
    Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 13:44

Merhabalar,

7.5 aylık bir kızım var 6 ay kadar kolik sancısı çektik sancılaımız akşamüstü 6 gibi başlayıp 12 gibi bitiyordu bende sürekli ona masaj yaparak ağlamamasını sağlıyordum ve yanında uyuya kalıyordum böylece benimle yatmaya alıştı. Şimdi ayrı yatmasını ve kendi kendine uyuasını istiyorum. Uykularımız çok düzenli sabahtan öğlene kadar 1-1,5 saat öğleden sonra 2-3 saat uyuyor gecede 10 da yatıyor tabi bunların hepsi ben yanına yatarsam oluyor dalınca kalkıyorum.
Son 2 gündür deniyorum odasında yatırmayı kendi kendine uyumas için yanında oturuyorum hikayeler anlatıp ninniler söylüyorum 15 dk da bir 1-2 dk onu yalnız bırakıyorum ama uyumuyor. 7-8 saat uykusuz kalıyor gündüzleri ama yinede uyumuyor yada 15 dk uyuyup uyanıyor çok mız mız oldu uyku düzeninin bozulmasından da korkuyorum Ne Yapmalıyım?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler!

Düzenleyen mirce - 22 May 2009 Saat 13:59
mirce
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2009 Saat 00:43
2 gün yatağında yatmaya alıştırmak için kısa bir süre. yanınızda yatmak yerine odasında yalnız uyumayı elbette kolaylıkla tercih etmyecektir. ancak doğru bir şekilde baş ediyorsunuz, sadece biraz daha sabırlı olun
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.