Bebeğimin odasını ayırmak istiyorum.
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15985
Tarih: 15 Haz 2025 Saat 15:42
Konu: Bebeğimin odasını ayırmak istiyorum.
Mesajı Yazan: mirce
Konu: Bebeğimin odasını ayırmak istiyorum.
Mesaj Tarihi: 22 May 2009 Saat 13:44
Merhabalar,
7.5 aylık bir kızım var 6 ay kadar kolik sancısı çektik sancılaımız akşamüstü 6 gibi başlayıp 12 gibi bitiyordu bende sürekli ona masaj yaparak ağlamamasını sağlıyordum ve yanında uyuya kalıyordum böylece benimle yatmaya alıştı. Şimdi ayrı yatmasını ve kendi kendine uyuasını istiyorum. Uykularımız çok düzenli sabahtan öğlene kadar 1-1,5 saat öğleden sonra 2-3 saat uyuyor gecede 10 da yatıyor tabi bunların hepsi ben yanına yatarsam oluyor dalınca kalkıyorum.
Son 2 gündür deniyorum odasında yatırmayı kendi kendine uyumas için yanında oturuyorum hikayeler anlatıp ninniler söylüyorum 15 dk da bir 1-2 dk onu yalnız bırakıyorum ama uyumuyor. 7-8 saat uykusuz kalıyor gündüzleri ama yinede uyumuyor yada 15 dk uyuyup uyanıyor çok mız mız oldu uyku düzeninin bozulmasından da korkuyorum Ne Yapmalıyım?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler!
------------- mirce
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2009 Saat 00:43
2 gün yatağında yatmaya alıştırmak için kısa bir süre. yanınızda yatmak yerine odasında yalnız uyumayı elbette kolaylıkla tercih etmyecektir. ancak doğru bir şekilde baş ediyorsunuz, sadece biraz daha sabırlı olun
------------- özlem
|
|