Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çamaşırlar İle İlgili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇamaşırlar İle İlgili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5354
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2010 Saat 01:50
Oyyy kimler neler yazmış, ağzım açık kaldı yahu LOL LOL LOL Ne kadar tembel olduğumu anladım LOL LOL LOL
Ben de Şevvalin çamaşırlarını 2 yaşına kadar ayrı ve sabun tozuyla yıkadım.Yıkama bitince ayrıca durulatırdım.  Ütüden nefret ettiğim için sadece dış çamaşırlarını ütülerim. Bizimkileri de öyle... Etek, gömlek, tişört, pantolon, eşarp vs.... Başkasını ütülemem.Zaten yazın günde bazen 2 kere duş alınıyor, ütü masası sürekli ortada durması lazım o zaman LOL LOL Kurutma makinam da yok, varolsun çamaşır ipleri LOL LOL LOL
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2010 Saat 10:46
1 Yaşına kadar ayrı deterjanla, ayrı şekilde yıkadım. 1 yaşından sonra bizimkilerle yıkamaya başladım. Ben de bütün çamaşırları teeeeeek tek ütüleyenlerdenim. Alışkanlık oldu. Ütü değmeden dolaba yakışmıyor sankiLOL Özellikle iç çamaşırlarını buharı basa basa ütülerim. Ütüm hiiiç bitmez... Hafta içi yaptığımın yanında her hafta sonu en az 2-3 saat ütü yaparım. Eşim de, ben de gömlek-kumaş pantolon-ceket giyiyoruz. O yüzden ütüm hiç bitmez benimTongue
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.