Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > "Anne Olunca Anladim" hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bende izliyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubende izliyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3335
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2007 Saat 00:29
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

Orjinalini yazan: HANDENAZ HANDENAZ Yazdı:

başladığı gün tesadüf eseri zaplarken görmüştüm ve takıldım kaldım.o günden beri bir kere bile kaçırmadım.tv karşısında değilsem bile sesini sonuna kadar açıp dinliyorum :) lütfen hepp devam etsin..ClapHugNukebu arada sitede programların tekrarı varmı acaba?ben bulamadım da?yoksa konulmasını çok isterim.ocak ayında işe başlayacağım için akşamları kaçırdıklarımı izlemek isterim.
turkiye saati 5 de tekrari varmis canim

aa evet evet onu biliyorum bir kere sahurda rastlamıştımSmileçok saol.ama hani çalışmaya başlayınca o saatte zor olur,  sitede istediğimiz zaman tıklasakta bulsak hoş olmazmıydı?uff tadından yenmezdi benceeHug
Yukarı Dön
ugurbitkisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2007 Saat 00:30

KizBebekben yeni anneyim...hamileliğimden beri ''anne olunca anladım'' ı izliyorum....showmaxdan beri...ama tv8 e geçmenize çok sevindim...muhteşem bir program...

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2007 Saat 13:39
bencede mükemmel faydalı bir program hem bilgileniyorum hemde tanıdığım herkese tavsiye ediyorum hep devam eder inş
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ocean_fc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2007 Saat 22:44
ben bekarım ama bılgılenmenın hıc bır zararı yoktur hergun kacırmadan ızlemeye calısıyorum cevremdekı anne adayı arkadaslarım ve anne olmus bır arkadasımada tavsıye ettım artık onlarda ızlıyorlar bır araya geldıgımızde dolu dolu sohbetlerımız oluyor program hakkında,emegı gecen herkese tesekkur ederım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.