Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bende izliyorum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: "Anne Olunca Anladim" hakkında
Forum Tanımlaması: (AOA TV programı, internet sitesi veya gazete sayfası hakkında her türlü düşüncenizi burada paylaşabilirsiniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1342
Tarih: 16 Mar 2025 Saat 06:26

Konu: bende izliyorum
Mesajı Yazan: yıldız
Konu: bende izliyorum
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2007 Saat 12:47
program başladığından beri hemen hergün izliyorum...keyifli ve yararlı buluyorum...benim de 3 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var..allahım onu korusun diye hep dua ediyorum..annelik böyle bişey kimse çocuğuna zarar gelsin istemiyo...özellikle kötü ve üzücü olayları duyunca insan kendini çok kötü hissediyor...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2007 Saat 12:54
Orjinalini yazan: yıldız yıldız Yazdı:

program başladığından beri hemen hergün izliyorum...keyifli ve yararlı buluyorum...benim de 3 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var..allahım onu korusun diye hep dua ediyorum..annelik böyle bişey kimse çocuğuna zarar gelsin istemiyo...özellikle kötü ve üzücü olayları duyunca insan kendini çok kötü hissediyor...

Sitemize hoşgeldiniz...

Programı beğenmenize çok sevindik. Umarız sitede ve forum sayfalarında da güzel dakikalar geçirmenizi ve bilgi alışverişinde bulunmanıza aracılık eebiliriz...

Sevgiler.

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2007 Saat 21:28
evet cok faıdesı bool bır program artık gunduz kuşagı benım ıcın guzel gecıyor cunku oturdugum yerden bılınclenıyorum ve bakmayan arkadaşlarıma şiddetle tavsıye edıyorum boyle annelere ozel olması cok ıyı

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 03 Eki 2007 Saat 01:25
başladığı gün tesadüf eseri zaplarken görmüştüm ve takıldım kaldım.o günden beri bir kere bile kaçırmadım.tv karşısında değilsem bile sesini sonuna kadar açıp dinliyorum :) lütfen hepp devam etsin..ClapHugNukebu arada sitede programların tekrarı varmı acaba?ben bulamadım da?yoksa konulmasını çok isterim.ocak ayında işe başlayacağım için akşamları kaçırdıklarımı izlemek isterim.

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesajı Yazan: şimal
Mesaj Tarihi: 03 Eki 2007 Saat 13:14

İyi konuk seçebilmek bir beceri ama  konuklardan izleyiciler için gerekli ve faydalı bilgilileri alabilmek daha büyük  bir beceri.Dolayısıyla bu programda herşey süper Clap

-------------
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.

Mesajı Yazan: birsen
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2007 Saat 23:15
bende bu hafta izleme fırsatı buldum ve gerçekten çok güzel faydalı bir program..belki izlemekte geç kaldım ama olsun bundan sonra hep izleyeceğim..bu program sayesinde de buradayım teşekkürler anneoluncaanladım ve hülya hanım

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2007 Saat 23:37
Orjinalini yazan: HANDENAZ HANDENAZ Yazdı:

başladığı gün tesadüf eseri zaplarken görmüştüm ve takıldım kaldım.o günden beri bir kere bile kaçırmadım.tv karşısında değilsem bile sesini sonuna kadar açıp dinliyorum :) lütfen hepp devam etsin..ClapHugNukebu arada sitede programların tekrarı varmı acaba?ben bulamadım da?yoksa konulmasını çok isterim.ocak ayında işe başlayacağım için akşamları kaçırdıklarımı izlemek isterim.
turkiye saati 5 de tekrari varmis canim

-------------

Mesajı Yazan: sevda
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2007 Saat 23:44
bende bu gün maillerime baktığımda programın tekrar başladığını okudum ve tv yi açtım oturduğumuz yerde sıkılmadan keyifli bir şekilde bilgileniyor olmak çok keyifli teşekkürler sizlereThumbs%20UpClap

-------------
http://lilypie.com" rel="no follow">

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2007 Saat 00:29
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

Orjinalini yazan: HANDENAZ HANDENAZ Yazdı:

turkiye saati 5 de tekrari varmis canim

aa evet evet onu biliyorum bir kere sahurda rastlamıştımSmileçok saol.ama hani çalışmaya başlayınca o saatte zor olur,  sitede istediğimiz zaman tıklasakta bulsak hoş olmazmıydı?uff tadından yenmezdi benceeHug

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesajı Yazan: ugurbitkisi
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2007 Saat 00:30

KizBebekben yeni anneyim...hamileliğimden beri ''anne olunca anladım'' ı izliyorum....showmaxdan beri...ama tv8 e geçmenize çok sevindim...muhteşem bir program...

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2007 Saat 13:39
bencede mükemmel faydalı bir program hem bilgileniyorum hemde tanıdığım herkese tavsiye ediyorum hep devam eder inş

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: ocean_fc
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2007 Saat 22:44
ben bekarım ama bılgılenmenın hıc bır zararı yoktur hergun kacırmadan ızlemeye calısıyorum cevremdekı anne adayı arkadaslarım ve anne olmus bır arkadasımada tavsıye ettım artık onlarda ızlıyorlar bır araya geldıgımızde dolu dolu sohbetlerımız oluyor program hakkında,emegı gecen herkese tesekkur ederım.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat