|
Döküntü sonrası parmaklarda soyulma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zehrakarac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nis 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zehrakarac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2025 Saat 17:54 |
Hocam selamlar saygılar inşallah çok iyisinizdir. Bugüne dek sessiz takipçiniz olarak evladımı bilginizle büyüttüm. Bugün ilk kez soru sormam gerekti.. hocam oğlum 6 buçuk yaşında erkek. Geçen hafta ateş sonrası gövde, dirsek dış kısmı ve dizlerde döküntü oldu ve kaşındı. Yüzü belli belirsiz hafif kızarıktı, ağız kenarı da çatladı. Ayak üzerinde kaşıntı ile başladı bu süreç. Belki de tesadüf bilmiyorum. Bayram olduğu için ve çocugun da keyfi kaçık olmadığı için doktor da bulamadık. Döküntüler geçti ancak dün akşamdan bu yana el parmak uçlarında soyulmalar oldu. Ne tavsiye edersiniz, endişe etmeli miyim?
|
|
![]() |
|
Zehrakarac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nis 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zehrakarac
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni unutmayın hocam ne olur cevabınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizil gecirmis ve buna bagli olarak, bazi Streptokoklarin, salgiladigi bir "toksin" (Streptolizin) ile deride
soyulmalar olabilir. Banyo sonlarinda kese yapin. Bu saatten sonra da pek yapilacak bir sey yok. SADECE! Onumuzdeki 1 ay icinde, tekrar bir Strep enfeksiyonu kaparsa (Ates + Agizda pis koku + Dilin tamamini kaplayan pas tabakasi olursa) muhakkak; 1 defalik Deposilin6-3-3 ignesinin vurulmasi icap eder. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zehrakarac
Çok teşekkür ederim hocam. Sevgiler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|