Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yabancılara alışamama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyabancılara alışamama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
acura Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Konu: yabancılara alışamama
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2008 Saat 12:18
İyi günler doktor hanım kızım 15 aylık, biz evimizdeki bir sorun nedeniyle bir aydır kayınvalidemlerde kalıyoruz. Ben çalışıyorum. Bebeğe kayınvalidem bakıyor. Yabancıları algılamaya başladığından beri, biri geldiğinde, biz bir yere gittiğimizde, insanlar onunla konuştuğunda hemen ağlamaya başlıyor yada kızıyor bizi yanından ayırmak istemiyor. Başkalarına alışması çok zaman alıyor.
Eşimin kardeşi ziyarete geldi ve iki haftadır o ve bir yaşındaki oğluda kayınvalidemlerde kalıyor. Hafta sonu gidecekler. Kızımın onlar geldiği günlerde ayağı yandı. Zaten yabancılık çekiyordu. İyice mızmız oldu. Özellikle benim sürekli onunla olmamı istiyor. Başka bir odaya gittiğimde bile sürekli ağlıyor ve kucağımda olmak istiyor. Ayrıca çok kıskanç birimiz diğer bebeği sevdiğimiz anda hemen kendini göstermeye çalışıyor. Yeğenim hiç kıskanç değil, ayrıca herkese giden, çok sıcakkanlı bir bebek. Bu durum normalmi? Ne yapmamız gerekir. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 20:18
çocukların farklı kişilikleri olabilir. onları bibiriiyle kıyaslamayın hangi yaşta olursa çocuklar ve hatta büyükler bu kıyaslamalardan hoşlanmazlar.  kızınız sizi çok özlüyüor. imkanınız varsa kayınvalidenizde bile olsanız ikiniz yalnız vakit geçirmeye çalışın. yarım saat bile olsa ikiniz birlikte olun ve onun yabancılara ilişkin tavrını  tedirginlikle karşılamayın. o farklı bir insan
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.