Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - küçük bebek ve disiplin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumküçük bebek ve disiplin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: küçük bebek ve disiplin
    Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 14:48
dr hanım merhaba ben 19 yaşındayım ve 7 eylül 5 ayına girecek bir oğlum var ben hamile olduğum andan itibaren hep onunla konuşuyorum doğdu bu hala devam ediyo ve şunu çok ii biliyorum ki doğduğu günden itibaren beni çok ii anlıyor tanıyor ve etraftakiler bişey şöyledimi hemen tepki veriyo bu ara biraz uyku problemi yaşıyoz genelde gündüz uyuyo sabaha karşı uynıyo ve sonra sürekli emmek istiyo ben ona şimdi şımarmaması için biraz disiplinli davranmaya çalışıyorum mesela bugün uyucak ama laf istiyo konuşayım diye bekliyo sürekli emiyo ama uyumuyo bend e ona seni yatağın da bırakırım kendi başına uyursun diyorum bir iki kere bunu yaptım işe yaradı ben yatağına bırakıyorum gitmiş gibi yapıyorum arkasını dönüyo ve uyuyo acaba bu yalnış mı yani disiplin konusun da napmalıyım işte diyorum yarım saat seni burada yatıracağım yaramazlığına ceza bunu böyle devam ettirsem bvenim için kar mı olur zarar mı benim için şimdiden teşekkürler Smile

Düzenleyen ayca - 31 Ağu 2008 Saat 14:48
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2008 Saat 20:22
Bebeğinizle konuşmanız çok güzel anlamasa bile sizi dinlemekten çok mutlu olur çünkü bu bir temas yoludur ve bebeğinizin sevildiğini, değerli olduğunu hissetmek için her türlü temasa fazlasıyla gereksinimi var. disipline gelince henüz çok erken. bu konuyla iligli detaylı bilgiyi sitemdeki disiplin konulu yazıdan okuyabilirsiniz. ilk üç yıl çocuğunuza vermeniz
 gereken kesintisiz sevgi ve değerdir. bu temel taşlarını sağlam koyarsanız üstüne disiplini doğru oturtabilirsiniz.
özlem
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2008 Saat 23:56
çok teşekkür edrim sağolunSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.