Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

küçük bebek ve disiplin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9783
Tarih: 26 Mar 2025 Saat 12:33

Konu: küçük bebek ve disiplin
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: küçük bebek ve disiplin
Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2008 Saat 14:48
dr hanım merhaba ben 19 yaşındayım ve 7 eylül 5 ayına girecek bir oğlum var ben hamile olduğum andan itibaren hep onunla konuşuyorum doğdu bu hala devam ediyo ve şunu çok ii biliyorum ki doğduğu günden itibaren beni çok ii anlıyor tanıyor ve etraftakiler bişey şöyledimi hemen tepki veriyo bu ara biraz uyku problemi yaşıyoz genelde gündüz uyuyo sabaha karşı uynıyo ve sonra sürekli emmek istiyo ben ona şimdi şımarmaması için biraz disiplinli davranmaya çalışıyorum mesela bugün uyucak ama laf istiyo konuşayım diye bekliyo sürekli emiyo ama uyumuyo bend e ona seni yatağın da bırakırım kendi başına uyursun diyorum bir iki kere bunu yaptım işe yaradı ben yatağına bırakıyorum gitmiş gibi yapıyorum arkasını dönüyo ve uyuyo acaba bu yalnış mı yani disiplin konusun da napmalıyım işte diyorum yarım saat seni burada yatıracağım yaramazlığına ceza bunu böyle devam ettirsem bvenim için kar mı olur zarar mı benim için şimdiden teşekkürler Smile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2008 Saat 20:22
Bebeğinizle konuşmanız çok güzel anlamasa bile sizi dinlemekten çok mutlu olur çünkü bu bir temas yoludur ve bebeğinizin sevildiğini, değerli olduğunu hissetmek için her türlü temasa fazlasıyla gereksinimi var. disipline gelince henüz çok erken. bu konuyla iligli detaylı bilgiyi sitemdeki disiplin konulu yazıdan okuyabilirsiniz. ilk üç yıl çocuğunuza vermeniz
 gereken kesintisiz sevgi ve değerdir. bu temel taşlarını sağlam koyarsanız üstüne disiplini doğru oturtabilirsiniz.

-------------
özlem

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2008 Saat 23:56
çok teşekkür edrim sağolunSmile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat