Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tekrarlayan bronşiolit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtekrarlayan bronşiolit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119871
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2013 Saat 06:15
Temiz hava degil, soguk etkisi ile oluyor, kotu bir sey degil. Oksuruk sizin dusmaniniz degil, siz mumkun oldugunda, oksuruge sebep olan mikropla mucadele edin. Bizim doktorlara kanip da, oksurugu kesmeye kalkmayin..
Yukarı Dön
2yengec Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2013 Saat 00:48

hocam merhaba.öksürük feci şekilde atak gösterdi.burun akıntısıda öyle.öksüürk ve arkasından kusmalar.iştahsızlık.mızklama halleri(bir tek ateş yok)........4 hafta öncesine geri döndük.nefes verirken içinden cızırtılı sesler geliyor.öksüürk sayısıda bi hayli fazla.uyrken öksürük yok.uyandığı anda başlıyo.acile bile gidilebilcek bir görüntü var aslında ama.hava falan vermeye kalkcaklar diye götürmüyorum.ama yarın el mahkum bir dr a gidecegiz.sizden bir yorum almak istedim .teşekkürler şimdiden.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119871
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2013 Saat 02:52
Niye hastaneye gidiyorsunuzki? Nasil olsa Astim teshisi konacak; Ventolin, Flixotide, Singulair gibi Astim ilaclari kakalanacak, birde bunlarin yaninda, balgam inceltici diye Asist veya benzeri bir sacma ilac verilecek  ve ben de size o ilaclari kullanmayin diyecegim.. Biraz sabirli olun, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. 2 seneniz boyle cok oksuruklu gececek, merak etmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.