|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Jassmabella ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Jassmabella
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her zamanki gibi çok açıklayıcı oldu hocam, teşekkür ederiz...
Bu gaz ve/veya kolik konusu da bayağı bir karışıkmış, ben yeni yeni anlıyorum. Yaşayan yaşadığını bilir anlatamaz:)) Bu sebepten asla ve asla ikinci çocuk düşünmeyen tanıdıklarım var, hatta ben bile... Annemle babamın memleketinde bazı bebekler varmış, akşam üzeri ağlarlarmış. "Ağlamış ağlamış yorulmuş, uyumuş, normal derlermiş", hala öyle işte, ağlayıp ağlayıp uyuyorlar, normaldir umarım... Ancak Shareen Akter'in makalesindeki, "aşırı duyarlı ve sinirli" kısmına katılıyorum, aynen benim oğlum da öyle.... Hatta duyduğum kadarıyla hemen hemen bütün kolikler öyle.. İçine kapanık ve/veya duygusal, sinirli, inatçı, sürekli ilgi bekleyen, gazlı tipler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bahsettiginiz tipler; son derecede nadiren olabiliyor. Bunlardan buyuttugumun bir tanesinin cocugu da ayni oldu..
|
|
![]() |
|
Jassmabella ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Jassmabella
Yani hocam, huyla koliğin / gazın veya her ne idiyse bu yaşadığımız şeyin alakası olabiliyor mu?.. Sayenizde sonunda ben de pes ettim, küçücük bebekte?? inanılmaz... Şu "Törkiş" eşime yenik düştüm, gerçek mi hocam, nadir de olsa?
Keşke siz gitmeden tanışsaydık.. Keşke erken çocuk yapsaymışım da hamileyken okuduğum Ayşe Öner'in kitabından tanıdığım sizi önceden tanısaymışım... Sizin gibi insanlar bulunmuyor... Yok, kalmadı.. Genelde bu kadar çok şey bilenler, insanları bunu söğüşlemek için kullanırlar... Düzenleyen Jassmabella - 14 Tem 2016 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"soguslemek" ????? Benim bilgiler doktorlara para kazandirmaz... O yuzden benim dediklerimi soyleyen baska doktor bulamazsiniz.. Turkiye'de maalesef, az bilen doktor daha fazla kazanir... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Jassmabella
"Bahsettiginiz tipler; son derecede nadiren olabiliyor.
Bunlardan buyuttugumun bir tanesinin cocugu da ayni oldu.." Nasıl yani hocam, huyla gazın ilgisi mi var nadir de olsa?? Hocam eşim bunu sinir sistemine bağlar, kolik bebek işte der çıkar? Ne demek istediniz??? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"huy" degil... Genetik olarak, sindirim sisteminin calismasinda aksak giden bir durum olabiliyor. Sinir sistemi degil... Hadise tamamen sindirim ile alakali.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Jassmabella
Anladım hocam, teşekkür ederim..
Hocam görüyor musunuz ülkemize neler yapıyorlar? Yakında biz de gideceğiz, yok buralarda çocuk filan yetişmez.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben olacaklari, 5 sene evvel gormustum.. Ilerisi; daha da kotu olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|