Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acil hocam Alerjik reflu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAcil hocam Alerjik reflu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 115
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2016 Saat 08:18
Hocam arkadaşın sorusuna girdim onun sorusu kaynamasın günlerdir süren mukuslu kaka nedenini soruyor?

Bana bebe yoğurdu yap demişsiniz zaten ben pastörize kutu sütle küçük kavanozlarda kendim mayalıyorum yine bu hazımsızlığı yaşıyoruz.Biz şuan 10 ay 1 haftalığız.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119777
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2016 Saat 18:16
Yogurdu kesip, bir bakin bakalim, sebep yogurtmu??
Yukarı Dön
meralbuyruk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 63
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meralbuyruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2016 Saat 18:55
Hocam bana mi diyorsunuz ben yoğurt vermiyorumki. Tek yediği mama ve muhallebi.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2016 Saat 19:04
 "-duruecem"e diyorum...
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2016 Saat 21:57
Kesmedim ama azalttım hocam 1 kaç kaşıkla devam ediyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2016 Saat 07:00
Tamamen kesip, sikayetleri hic kalmadiktan sonra, azdan baslayarak, arttirarak verin.
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2016 Saat 08:50
Hocam şuan kusmuyor ama geyiriyor ardından öksürmeye başlıyor sanki geyirirken genzine bişeyler geliyor.Reflü diye bişey yok diyorsunuz bu neden olabilir.
Kesiyorum yoğurdu zaten verdiğim 1-2 çay kaşığına düşmüştü.1 yaşından sonraya erteliyorum.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.