|
Aşı düşünceniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Defne25 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 2 Dakika önce Saat 13:05 |
Hocam bebeğimin aşılarını yaptırmakta kararsız kaldım ve siz daha iyi bilirsiniz diye size danışmak istedim aşılar yaptırılmalı mı yada yaptırılmamalımı hiç aşılanmayan çocuklar var etrafımda çok sağlıklı en ağır hastalıkları gripleri bile hafif şekilde atlatıyor ama aşılı çocuklar bebekler aşının ardından yüksek ateş huzursuzluk oluyo en ufak gribi bile ağır ateşli geçiriyorlar bu fark neden var aşılı ve aşısız çocuklarda aşı bağışıklık kazandırıyor diyorlar evet ama hasta olunca da ağır geçiriliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiatta; "dogal seleksiyon" yani guclu ve akilli olanlarin hayatta kalmasi kaidesi vardir.
Insallah bu asi yaptirmayanlar sayesinde, Turkiye'deki APTAL insan nufusu da azalir! Ben artik bu aptal insanlarla ugrasmiyorum, ne halleri varsa gorsunler! Size gelince: KEYFINIZ BILIR!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|