Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Konuşma, Geç Konuşma, Kekemelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 19 aylık oğlumun arkadaşı ve konuşması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum19 aylık oğlumun arkadaşı ve konuşması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasacat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Konu: 19 aylık oğlumun arkadaşı ve konuşması
    Gönderim Zamanı: 19 Mar 2009 Saat 22:54
iyi günler doktor hanım,19 aylık bi oğlum var.en yakın arkadaşımında 3.5 yaşında bi oğlu var fakat aşırı derecede sinirli,herşeyi bagırarak söylüyor,paylaşma hiç yok,her hareketi şiddet dolu,sinirlendiginde kendine kafasına vuruyor,arkadaşımla bu konuyu konuştum ve oglunu doktora götürmesini söyledim,doktorda yaşı küçük oldugu için ilaç veremeyecegini sabretmesini söylemiş.fakat arkadaşım nasıl davransada olmuyor.ne zaman arkadaşımla buluşsak o gece uykusundan bagırarark çığlık atarak uyanıyor.benim sormak istedigim bu arkadaşımla sık sık görüşüyorum,oglunun bu davranışları benim oglumun kişiligini etkilermi?oglumunda sinirli hırçın olmasından korkuyorum?görüşmeyi kesmelimiyim?en yakın arkadaşım oldugundan dolayı buda çok zor olur,ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.çok teşekkürler
diger sorumda oglum yaklaşık 30 kelime söylüyebiliyor fakat cümle kuramıyor 2 kelimelikte olsa,bu ayda normalmidir?

Düzenleyen yasacat - 28 Mar 2009 Saat 21:18
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2009 Saat 18:59
konuşması gayet normal. diğer çocuktan olumsuz etkilenebilir ancak yaşamada onu her zaman koruyamazsınız pek çok farklı kişiyle bir araya gelecek ve zorlanacak. bu nedenle örüşmenizi kesmeyin çocuğunuz korktuğunda ise ona durumu anlatmaya gayret edin ve ayrıca daha sakin çocuklarla da görüştürün ki tüm çocukların böyle olmadığını görsün
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.