Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

19 aylık oğlumun arkadaşı ve konuşması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Konuşma, Geç Konuşma, Kekemelik
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14420
Tarih: 10 Mar 2025 Saat 04:51

Konu: 19 aylık oğlumun arkadaşı ve konuşması
Mesajı Yazan: yasacat
Konu: 19 aylık oğlumun arkadaşı ve konuşması
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2009 Saat 22:54
iyi günler doktor hanım,19 aylık bi oğlum var.en yakın arkadaşımında 3.5 yaşında bi oğlu var fakat aşırı derecede sinirli,herşeyi bagırarak söylüyor,paylaşma hiç yok,her hareketi şiddet dolu,sinirlendiginde kendine kafasına vuruyor,arkadaşımla bu konuyu konuştum ve oglunu doktora götürmesini söyledim,doktorda yaşı küçük oldugu için ilaç veremeyecegini sabretmesini söylemiş.fakat arkadaşım nasıl davransada olmuyor.ne zaman arkadaşımla buluşsak o gece uykusundan bagırarark çığlık atarak uyanıyor.benim sormak istedigim bu arkadaşımla sık sık görüşüyorum,oglunun bu davranışları benim oglumun kişiligini etkilermi?oglumunda sinirli hırçın olmasından korkuyorum?görüşmeyi kesmelimiyim?en yakın arkadaşım oldugundan dolayı buda çok zor olur,ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.çok teşekkürler
diger sorumda oglum yaklaşık 30 kelime söylüyebiliyor fakat cümle kuramıyor 2 kelimelikte olsa,bu ayda normalmidir?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2009 Saat 18:59
konuşması gayet normal. diğer çocuktan olumsuz etkilenebilir ancak yaşamada onu her zaman koruyamazsınız pek çok farklı kişiyle bir araya gelecek ve zorlanacak. bu nedenle örüşmenizi kesmeyin çocuğunuz korktuğunda ise ona durumu anlatmaya gayret edin ve ayrıca daha sakin çocuklarla da görüştürün ki tüm çocukların böyle olmadığını görsün

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat