Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Fazilet Karakoç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ebr-ork Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 31 Ara 2012 Saat 18:54
Merhaba Fazilet Hanım,
3 aylık bebeğimin 1 aydır geçmeyen öksürüğü var.Önceleri kuru öksürükken 2 haftadır balgamlı öksürüğe dönüştü bunun yanında burun akıntısı da başladı. İlk başladığında balgam sökücü ve antibiyotik kullandık geçmedi.1haftadır macrol,asist ve nevakson iğne kullanıyoruz ama malesef öksürüğü daha da şiddetlendi ,öksürük sonunda kıpkırmızı oluyor ve bazende kusuyor(en son kusmuğu bir küçük kase dolusu kadar oldu).Öksürük krizinden sonra burun delikleri büyüp küçülüyor.Ne yapacağımı şaşırdım bebeğim daha çok küçük antibiyotik kullanmaktan korkuyorum.
Marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden çocuk göğüs hastalıkları doktorundan randevu almak istedim ama vermediler önce çocuk hastalıkları uzmanına muayene olmamız gerekiyormuş.Defalarca muayene olduk ama  sonuç hep aynı antibiyotik + balgam sökücü..
Çaresiz kaldım nolur bir yol gösterin CryCryCry
Yukarı Dön
Dr Fazilet Karakoc Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2013 Saat 21:21
Merhaba,
Bebeğiniz henüz çok küçük olduğu için bu bulgular önemli. Benim önerim Marmara Ünv  Çocuk sağlığı ve Hastalıkları polk başvurun oradaki doktor arkadaşlarımız gerekli durumlarda göğüs hastalıkları ile aynı gün içerisinde de görüşebilirler. Bebeğinizin şikayetleri tedaviye rağmen gerilemez ise ya da tekarrlama eğilimi gösterir ise bazı tetkiklerin yapılması, belki yatırılarak zilenmesi gerekebilir
Geçmiş olsun
Prof Fazilet Karakoç
Yukarı Dön
Dr Fazilet Karakoc Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2013 Saat 21:22
Merhaba,
Bebeğiniz henüz çok küçük olduğu için bu bulgular önemli. Benim önerim Marmara Ünv  Çocuk sağlığı ve Hastalıkları polk başvurun oradaki doktor arkadaşlarımız gerekli durumlarda göğüs hastalıkları ile aynı gün içerisinde de görüşebilirler. Bebeğinizin şikayetleri tedaviye rağmen gerilemez ise ya da tekarrlama eğilimi gösterir ise bazı tetkiklerin yapılması, belki yatırılarak zilenmesi gerekebilir
Geçmiş olsun
Prof Fazilet Karakoç
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.