Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Fazilet Karakoç
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37004
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 15:43

Konu: Geçmeyen öksürük
Mesajı Yazan: ebr-ork
Konu: Geçmeyen öksürük
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2012 Saat 18:54
Merhaba Fazilet Hanım,
3 aylık bebeğimin 1 aydır geçmeyen öksürüğü var.Önceleri kuru öksürükken 2 haftadır balgamlı öksürüğe dönüştü bunun yanında burun akıntısı da başladı. İlk başladığında balgam sökücü ve antibiyotik kullandık geçmedi.1haftadır macrol,asist ve nevakson iğne kullanıyoruz ama malesef öksürüğü daha da şiddetlendi ,öksürük sonunda kıpkırmızı oluyor ve bazende kusuyor(en son kusmuğu bir küçük kase dolusu kadar oldu).Öksürük krizinden sonra burun delikleri büyüp küçülüyor.Ne yapacağımı şaşırdım bebeğim daha çok küçük antibiyotik kullanmaktan korkuyorum.
Marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden çocuk göğüs hastalıkları doktorundan randevu almak istedim ama vermediler önce çocuk hastalıkları uzmanına muayene olmamız gerekiyormuş.Defalarca muayene olduk ama  sonuç hep aynı antibiyotik + balgam sökücü..
Çaresiz kaldım nolur bir yol gösterin CryCryCry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr Fazilet Karakoc
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2013 Saat 21:21
Merhaba,
Bebeğiniz henüz çok küçük olduğu için bu bulgular önemli. Benim önerim Marmara Ünv  Çocuk sağlığı ve Hastalıkları polk başvurun oradaki doktor arkadaşlarımız gerekli durumlarda göğüs hastalıkları ile aynı gün içerisinde de görüşebilirler. Bebeğinizin şikayetleri tedaviye rağmen gerilemez ise ya da tekarrlama eğilimi gösterir ise bazı tetkiklerin yapılması, belki yatırılarak zilenmesi gerekebilir
Geçmiş olsun

-------------
Prof Fazilet Karakoç

Mesajı Yazan: Dr Fazilet Karakoc
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2013 Saat 21:22
Merhaba,
Bebeğiniz henüz çok küçük olduğu için bu bulgular önemli. Benim önerim Marmara Ünv  Çocuk sağlığı ve Hastalıkları polk başvurun oradaki doktor arkadaşlarımız gerekli durumlarda göğüs hastalıkları ile aynı gün içerisinde de görüşebilirler. Bebeğinizin şikayetleri tedaviye rağmen gerilemez ise ya da tekarrlama eğilimi gösterir ise bazı tetkiklerin yapılması, belki yatırılarak zilenmesi gerekebilir
Geçmiş olsun

-------------
Prof Fazilet Karakoç

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat