Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lütfen Yardım! Ne yapacağımı bilemiyorum?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumLütfen Yardım! Ne yapacağımı bilemiyorum?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3392
Mesajın Direkt Linki Konu: Lütfen Yardım! Ne yapacağımı bilemiyorum?
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2010 Saat 23:57
Özlem Hanım, kızım  6 yaşında. 1. sınıfa başladı. Bebeklikden bu yaşına kadar geceleri altına çiş yapma alışkanlığı hiç yoktu. Geçen sene gündüzleri kaçırıyordu. O da kendini çok sıkmaktan ve zamanında tuvalete gitmediğinden yani tv karşısında ,oyunda bilgisayar karşısında üşenip tuvalete gitmiyordu  ve kendine kaçırıyordu bundan dolayı idrar kesesinde kalınlaşma olmuştu. Dr. ilaç verdi üstüne düştük atlattı. Son 1 aydır geceleri tuvalete kalkıyor ya tuvalette yada herhangi bir yerde üstelik ışığıda açmıyor ve  pijamasına çiş yapıyor. Sonrada hiç bir şey olmamış gibi yatağında uyuyor. Tesadüfen karşılaştım kendinde değildi. Bende gayet sakin bir tavırla üstünü değiştiriyorum uyutuyorum. Sabah olanları anlattığımda bana gülüyor ve inanmıyor? Çok çaresiz kaldım açıkçası korkuyorum. Çocuğumunda psikolojik bir sorunla mı karşı karşıyayım? Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapmam gerekiyor?????? 
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 14:00
uyku sırasında böyle tavırları incelemek gerekli. uyku lab.da inceleme yapılırak sonuç alınabiliyor, ancak endişelenecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.