Lütfen Yardım! Ne yapacağımı bilemiyorum?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26660
Tarih: 10 Nis 2025 Saat 22:41
Konu: Lütfen Yardım! Ne yapacağımı bilemiyorum?
Mesajı Yazan: superisi
Konu: Lütfen Yardım! Ne yapacağımı bilemiyorum?
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2010 Saat 23:57
Özlem Hanım, kızım 6 yaşında. 1. sınıfa başladı. Bebeklikden bu yaşına kadar geceleri altına çiş yapma alışkanlığı hiç yoktu. Geçen sene gündüzleri kaçırıyordu. O da kendini çok sıkmaktan ve zamanında tuvalete gitmediğinden yani tv karşısında ,oyunda bilgisayar karşısında üşenip tuvalete gitmiyordu ve kendine kaçırıyordu bundan dolayı idrar kesesinde kalınlaşma olmuştu. Dr. ilaç verdi üstüne düştük atlattı. Son 1 aydır geceleri tuvalete kalkıyor ya tuvalette yada herhangi bir yerde üstelik ışığıda açmıyor ve pijamasına çiş yapıyor. Sonrada hiç bir şey olmamış gibi yatağında uyuyor. Tesadüfen karşılaştım kendinde değildi. Bende gayet sakin bir tavırla üstünü değiştiriyorum uyutuyorum. Sabah olanları anlattığımda bana gülüyor ve inanmıyor? Çok çaresiz kaldım açıkçası korkuyorum. Çocuğumunda psikolojik bir sorunla mı karşı karşıyayım? Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapmam gerekiyor??????
------------- ZÜLAL(Bookworm)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2010 Saat 14:00
uyku sırasında böyle tavırları incelemek gerekli. uyku lab.da inceleme yapılırak sonuç alınabiliyor, ancak endişelenecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum
------------- özlem
|
|