Uyku sorunu ve kafa atma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
izmitli31
Üye Kayıt Tarihi: 29 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2017 Saat 13:07 |
Kadir bey selamlar..Hocam lütfen Allah rızası ıcın sız bana yardımcı olun. benim oğlum 1 yasını yeni bitirdi.12,5 aylık dıyebılırız.
dogdugundan beri daha doğrusu 3 ayından beri uyku sorunu var..uykuya dalamıyor uzun uzun deliksiz soyle bır 3 saat uyuduğunu hatırlamıyorum.gunduzlerı oglen ve aksam uzerı 30 dakkalık bı uyuyor.oda arada sırada..geceleri hep kesik kesik 1 saat arayla besıkten kaldırır kafasını annesını ıster. memeye gelınce rahatlıyor.11 ayında bıberonu kestık..almıyor ıstemıyor..normal bızım gıbı yıyor ıcıyor sıkıntısı yok.annesıyle gun ıcınde evde basbasa ve kadıncağıza ıs yaptırmıyor hep ılgı ıstıyor.annesının paçasına yapışıyor.. sınırlenınce kafasını yere çarpmaya çalışıyor ve bıze bakıyor. yerde oturuyor duvara yakın kafasının arkası duvara çarpınca bısey zannediyor olucakkı kafasını tık tık yıne duvara vuruyor.ses çıkarıyor.. kucağımıza alıyoruz yıne aynı sekılde kafa atıyor.. kendı doktorumuzla konuştuk hareketlı olması ıyıdır dıyor.sağlıklı olduğunu gosterıyor bu yaklaşımları demekte. uyku ıcınde her çocuk bır olmaz dıyor.bazıları uyur bazı çocuklarda sızınkı gıbı olur dıyor.. doktora msj attım bana ATARAX surup aksamları yarım olcek vermemı soyledı.. hocam napabılırız ? bu çocuk ıcın normalmı ? nasıl bır yol ızleyelım lütfen yardım edın . |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|