Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Uyku sorunu ve kafa atma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58702
Tarih: 19 Oca 2025 Saat 05:49

Konu: Uyku sorunu ve kafa atma
Mesajı Yazan: izmitli31
Konu: Uyku sorunu ve kafa atma
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2017 Saat 13:07
Kadir bey selamlar..Hocam lütfen Allah rızası ıcın sız bana yardımcı olun. benim oğlum 1 yasını yeni bitirdi.12,5 aylık dıyebılırız.
dogdugundan beri daha doğrusu 3 ayından beri uyku sorunu var..uykuya dalamıyor uzun uzun deliksiz soyle bır 3 saat uyuduğunu hatırlamıyorum.gunduzlerı oglen ve aksam uzerı 30 dakkalık bı uyuyor.oda arada sırada..geceleri hep kesik kesik 1 saat arayla besıkten kaldırır kafasını annesını ıster. memeye gelınce rahatlıyor.11 ayında bıberonu kestık..almıyor ıstemıyor..normal bızım gıbı yıyor ıcıyor sıkıntısı yok.annesıyle gun ıcınde evde basbasa ve kadıncağıza ıs yaptırmıyor hep ılgı ıstıyor.annesının paçasına yapışıyor..
sınırlenınce kafasını yere çarpmaya çalışıyor ve bıze bakıyor. yerde oturuyor duvara yakın kafasının arkası duvara çarpınca bısey zannediyor olucakkı kafasını tık tık yıne duvara vuruyor.ses çıkarıyor.. kucağımıza alıyoruz yıne aynı sekılde kafa atıyor..
kendı doktorumuzla konuştuk hareketlı olması ıyıdır dıyor.sağlıklı olduğunu gosterıyor bu yaklaşımları demekte. uyku ıcınde her çocuk bır olmaz dıyor.bazıları uyur bazı çocuklarda sızınkı gıbı olur dıyor..
doktora msj attım bana ATARAX surup aksamları yarım olcek vermemı soyledı..
hocam napabılırız ? bu çocuk ıcın normalmı ? nasıl bır yol ızleyelım lütfen yardım edın .

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat