Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
fatoş
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 15:24 |
|
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 15:27 |
FİNCAN34 Yazdı:
burcucum bende erken dogum yaptım kızım cenesı kuvvetsız oldugu ıcın ememıyor bıberonla beslıyorduk bende ınatla sagdım verdım yetmedıgı yerde premeture maması verdım artık 3 ay olmuştukı sutum artık damla damla kalmıştı sonra bızımkı bıraz kendını toparlayınca damla kalan sutumu emzırmeye calıştım yıne tutamadı bu sefer sılıkon başlıgı aldın onunla tutdu daha sonra 2.gun sılıkon meme başlıgından mıdesı bulandı ve memeyı tutudu bır tutdu pır tutudu ve ben 3 ay sonra emzırmenın tadına vardım ve 20 ay emzırdım sutum emzırdıkce cogaldı sankı yenı dogum yapmıştım ınan ısteyınce oluyor ben cok dua ettım emzırmek ıcın ınş sende başarırsın bu kadar uzattım kusura bakmayın bır nevı ıbret olsun anneler yılmasın |
|
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 16:46 |
Teşekkür ederim kızlar hepinize...
zaten bunu yapabilseydim buraya hiç böyle bir topik açmamış olurdum
yine de teşekkür ederim.. umarım yapabilcek arkadaşlara örnek olursun
Düzenleyen bdinler - 09 Nis 2008 Saat 17:19
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 17:21 |
bu arada Duygu senin bu konuda bir fikrin vardır sanırım.. ben de sütümü sağıyorum gündüzleri.. zaten daha önceden de dondurucuya koydugum bir sürü poşetim var
bunları direk vermekle kaşık mamalarına karıştırmak arasında bir fark var mı.. yani mamayla karışınca birşeyler etkisiniz yitirmiyor değil mi
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
yagmurerim
Kıdemli Üye
Puanlar: 1916
|
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 19:28 |
ya negüzel emzire bilenlere ben çok üzülüyorum erim 8 ayı doldurdu bıraktı çünkü benim sütlerim kesildi beni üzenlere okadar kızıyorumki olan bana ve çocuğuma oldu bende en azından 1 yaşına kadar emzire bilmek isterdim burcucum üzülme bıraktımı ne kadar zorlasanda almıyolar hele bide boğa inatı varsa süt azaldımı emmiyolar ben üç hafta mücadelele ettim ama gelmedi süt gelmeyince haliyle erimde emmedi
Düzenleyen yagmurerim - 09 Nis 2008 Saat 19:29
|
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 22:46 |
bdinler Yazdı:
bu arada Duygu senin bu konuda bir fikrin vardır sanırım.. ben de sütümü sağıyorum gündüzleri.. zaten daha önceden de dondurucuya koydugum bir sürü poşetim var
bunları direk vermekle kaşık mamalarına karıştırmak arasında bir fark var mı.. yani mamayla karışınca birşeyler etkisiniz yitirmiyor değil mi |
|
|
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 23:15 |
sağol Duygucuğum.. ben de zaten öyle yapıyorum. şimdi de arasıra sağıyorum bari içemediklerini alsın diye. zaten buzlukta da birsürü poşet dolu.. tarihlerini kontrol ediyorum ordan da çıkarıyorum. tabi onlar daha çok, o zamanlar daha boldu ya süt
ben zaten önceden de yani bolken sütüm, gene sağıp kullanıyordum. öğrneğin sebze çorbası biraz fazla mı koyu oldu.. hemen 2dakikada biraz sağıp çorbaya karıştıyordum. kesinlikle içinde anne sütü olunca daha iştahlı oluyorlar.. ben de çok önceden duymuştum onu biryerden. hatta daha hamileydim ama kalmış aklımın bir köşesinde işte..
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|