Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Eşler Arası İlişki & Boşanma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boşanma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboşanma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nehirnil Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: boşanma
    Gönderim Zamanı: 07 Tem 2010 Saat 13:28
Özlem Hanım Merhaba
6 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir oğlum var,eşimle aramızda çok ciddi problemler var,belli bir neden ya da olaya bağlı değilde şiddetli geçimsizlik denen her konuda tartışmalar ve aramızda müthiş bir gerginlik ve evde konuşmuyoruz artık,her geçen gün aramızdaki tatsızlıkların boyutları artmaya başladı,artık bana hakaret etmeye başladı ve ben artık eşimle aynı evde olmaktan büyük rahatsızlık duyuyorum.Ama eşimin boşanmak gibi bir düşüncesi yok,birazda doğu kültüründe yetişmiş olduğu için boşanmak diye bir düşünce kafasında yok ama benim var.Ayrıca eşim 1 haftadır nerdeyse eve sadece yatmaya geliyor ve alt katımızda oturan annesinde devamlı oturuyor.Kayınvalidemle aramda sorun yok ama onlarla sürekli  bereber olmak da beni yoruyor,eşim her hafta sonu nereye gitsek kayınvalidemi de yanımıza alır evde canı sıkılmasın diye,her anlamda kendimi kuşatılmış çaresiz hissediyorum...
Beni tek tutan şey oğlumun geleceği,ilerde mutsuz olması ve yaşayacağımız geçim sıkıntısı,ben çalışıyorum ama ne kadar nasıl yeterim oğluma bilmiyorum.Bütün bunların yanında kendimi çok mutsuz ve sinirli hissediyorum,kimseyle konuşmak istemiyorum,sadece oğlumun yanında kendimi iyi hissediyorum,boşandığım zaman kendim için herşeyin daha güzel olacağını ve huzura kavuşacağıma inanıyorum,ama oğlumu düşününce kolum kanadım kırılıyor.Ayrıca boşanırsam oğlumdan haftasonu ayrı kalmak fikri de beni çok üzüyor,dayanamazmışım gibi geliyor,
Sizce oğlumu düşünerek kendi hayatımdan vazgeçmem ne kadar doğru?Kendimi ruh gibi hissediyorum.Lütfen bana bir yol gösterin....

Düzenleyen nehirnil - 07 Tem 2010 Saat 13:35
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2010 Saat 12:55
oğlunuzu düşünerek hayatınızdan vazgeçmeniz doğru değil. ayrıca çatışmalı,gergin ortamda çocuk büyütmek te çocuk açısından sağlıklı bir davranı ş değil. boşanma eşler arasındadır, ancak eğer çocuk varsa anne babanın boşanmadan sonra da anne bablığa aynene devam etmesi, birbirleriyle bir şekilde çocuk için görüşmeyi sürdürmeleri önemlidir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.