Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gebelikte Kilo Alımı ve Beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGebelikte Kilo Alımı ve Beslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2008 Saat 22:27
Orjinalini yazan: Relax Relax Yazdı:

arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim. 55 kilo ile hamile kaldım ve şu an 68 kiloyum yani bugüne kadar toplam 13 kilo aldım ve daha doğumuma çok var. anlayacağınız kilomla başım dertte. en son kontrole gittiğimde doktorum diyet verdi dikkat etmem gerektiğini söyledi ama bu benim elimde olan birşey değil ki. acıktığım zaman sanki tansiyonum düşüyor başım dönüp miğdem bulanmaya başlıyor ve halsizleşiyorum. yemek yediğim zaman kendime geliyorum. doğumdan sonra kilo verememekten çok korkuyorum. ooofffff oooooffffffffffffffff kilolaaarrrrrr..........Cry

ben 59 la kaldım şuan seninle aynı kilodayız:)ve 8. ayın içindeyiz..benimde karnım acıktığı zaman midem bulanıyor zaten genelde düşük olan tansiyonum daha da düşüyor..sana tavsiyem yediklerine ve porsiyonlarına dikkat etmen...karbonhidrattan ve yağdan kaçın...protein grubu genelde tok tutar...ben çantamda genelde meyva bulunduruyorum..elma,muz daha çok liften yüksek şeyler...emzirme dönemindede süt yapan en iyi şey su..yemekten ziyade suya yönel derim...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Relax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2008 Saat 16:36
canım günde 2 lt su içiyorum ayrıca süt ayran meyve suyu gibi sıvılarıda tüketiyorum yani yaklaşık 3 - 3.5 lt sıvı  ve bol meyve tüketiyorum ama bunun yanında iştahımda bir değişiklik olmuyor çok sık acıkıyorum. fakat bu aralar yürüyüşe başladım akşamları 1 saat kadar eşimle yürüyüş yapıyoruz ve kilo alımımda yavaşlama oldu. sanırım yürüyüş işe yaradı. şu an 32. haftam bitmek üzere ve ben 70 kilo oldum yani toplam 15 kilo almışım. inşallah doğumdan sonra kolaylıkla bu kilolarımdan kurtulurum. önemli olan bebeğim sağlıklı gelsin dünyaya Star
Yukarı Dön
Relax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2008 Saat 16:45
ilalcim sitendeki örgü modellerine baktım gerçekten harika şeyler yapmışsın. emeğine sağlık hepsi çok güzel. bloğun hayırlı olsun hayırlı kazançlar inşallah. Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.