Relax Yazdı:
arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim. 55 kilo ile hamile kaldım ve şu an 68 kiloyum yani bugüne kadar toplam 13 kilo aldım ve daha doğumuma çok var. anlayacağınız kilomla başım dertte. en son kontrole gittiğimde doktorum diyet verdi dikkat etmem gerektiğini söyledi ama bu benim elimde olan birşey değil ki. acıktığım zaman sanki tansiyonum düşüyor başım dönüp miğdem bulanmaya başlıyor ve halsizleşiyorum. yemek yediğim zaman kendime geliyorum. doğumdan sonra kilo verememekten çok korkuyorum. ooofffff oooooffffffffffffffff kilolaaarrrrrr.......... |
ben 59 la kaldım şuan seninle aynı kilodayız:)ve 8. ayın içindeyiz..benimde karnım acıktığı zaman midem bulanıyor zaten genelde düşük olan tansiyonum daha da düşüyor..sana tavsiyem yediklerine ve porsiyonlarına dikkat etmen...karbonhidrattan ve yağdan kaçın...protein grubu genelde tok tutar...ben çantamda genelde meyva bulunduruyorum..elma,muz daha çok liften yüksek şeyler...emzirme dönemindede süt yapan en iyi şey su..yemekten ziyade suya yönel derim...