ben toplamda 24 kilo aldım arkadaşlar ;))
ama aldığım kiloya bakıpta hamileyim diye abur cubur yediğimi düşünmeyin lütfen...normalde de 3 öğün yemek yiyen biri olarak hamileliğimde de aynı şekilde davrandım...7.ayıma kadar çok kilo almadım ama sonrasında birden kilo almaya başladım...süt içmeyi sevmediğim halde kızım için sabah akşam bir bardak zorla sütümü içtim,meyvalarımı yedim tatlıyla zaten aram yok normal öğünlerimi hiç atlamadım...
kızım 4.750 gr. 53 cm doğdu MAAŞALLAHHHHH
doğum sonrası hiç doğum yapmamış gibi karnım verdı kontole gelen doktoruma açmışken içerdeki yağlarıda temizleseydiniz ya diye takıldım o da bana ececiğim hiç yağın yokki dedi şaşırdım peki bunlar niye böuyle kaldı diye sorduğumda toparlayacaksın merak etme öyle kalmayacak dedi...
hatta koridorla kızım kucağımda gezinirken bir yaşlı teyze gördü beni ah kızım biri kucağında biri karnında bunu ne zaman doğuruyorsun yakın mı dediğinde güldüm teyzecim dedim aslında bunlar ikizdi doktorlar onu içerde unutmuşlar birazdan onuda alacaklar dedim kadıncağız çok şaşırmış vah vah kızım allah kurtarsın demişti bana ;)))
doğum sonrasında zaten 13 kilom gitmişti...sonrasıda emzirme döneminde geldi zaten...
şu an 5 kilo fazlam var onuda ben biliyorum dışardan belli olmuyor ;))