|
Geniz Akıntısı öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
45zan
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Kas 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz Akıntısı öksürükGönderim Zamanı: 29 Ağu 2024 Saat 08:12 |
|
Merhaba hocam 4 buçuk yas oğlum bu sene sürekli grip henüz akıntısı ile savaş veriyoruz ondan bana bende küçük oğluma daha 11 aylık 6 aydır nerdeyse oda ayda bir hastalanıyor büyük oğlum hapşırık ve öksürükten 2 gün sonra burun yıkayınca yeşil koyu balgamlar atıyor sabah yoğun öksürükle kalkıyor burun temizliyorum topak topak yoğun yeşil balgamlar bende öyle bebek artık gözünü açamıyor hastalıktan buna bi öneriniz var mı bazı yerlerde geniz akıntısından kaynaklı olduğunu süt ve ürünleri tüketince daha da artıp büyüme gelişme sıkıntısı yaptığını okudum diyet yapmalimiyim nasıl kurur bu akıntı balgamlar aynı şekil bendede uzun suredir 4 senedir bu illetten kurtulamadım sürekli tekrarlıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2024 Saat 09:04 |
|
" süt ve ürünleri tüketince daha da artıp büyüme gelişme sıkıntısı yaptığını okudum "
Görüyorsunuz değil mi, mama firmalarının aşşağılık kalemşörleri ne kadar da cesurlar!! Zannedersiniz ki, Türkiye süt tüketiminde dünya birincisi! Süt tüketiminde ilk sıralarda olan; USA, Hollanda, Kanada gibi ülke insanlarının boy-poslarına bir bakın, bir de bizdeki insanlara! Bunların ne kadar yalancı olduklarını anlarsınız. Süt içmenin, geniz akıntısı ile en ufak bir ilgisi yoktur. 5 gün İliadin damla, günde:2x2'şer damla burun deiliklerine sırt üstü yatar durumda damlatın. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|