Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geniz Akıntısı öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=81814
Tarih: 31 Eki 2025 Saat 02:14

Konu: Geniz Akıntısı öksürük
Mesajı Yazan: 45zan
Konu: Geniz Akıntısı öksürük
Mesaj Tarihi: 29 Ağu 2024 Saat 08:12
Merhaba hocam 4 buçuk yas oğlum bu sene sürekli grip henüz akıntısı ile savaş veriyoruz ondan bana bende küçük oğluma daha 11 aylık 6 aydır nerdeyse oda ayda bir hastalanıyor büyük oğlum hapşırık ve öksürükten 2 gün sonra burun yıkayınca yeşil koyu balgamlar atıyor sabah yoğun öksürükle kalkıyor burun temizliyorum topak topak yoğun yeşil balgamlar bende öyle bebek artık gözünü açamıyor hastalıktan buna bi öneriniz var mı bazı yerlerde geniz akıntısından kaynaklı olduğunu süt ve ürünleri tüketince daha da artıp büyüme gelişme sıkıntısı yaptığını okudum diyet yapmalimiyim nasıl kurur bu akıntı balgamlar aynı şekil bendede uzun  suredir 4 senedir bu illetten kurtulamadım sürekli tekrarlıyor 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Ağu 2024 Saat 09:04
  " süt ve ürünleri tüketince daha da artıp büyüme gelişme sıkıntısı yaptığını okudum "
Görüyorsunuz değil mi, mama firmalarının aşşağılık kalemşörleri ne kadar da cesurlar!! 
Zannedersiniz ki, Türkiye süt tüketiminde dünya birincisi! 
Süt tüketiminde ilk sıralarda olan; USA, Hollanda, Kanada gibi ülke insanlarının boy-poslarına bir bakın, 
bir de bizdeki insanlara! Bunların ne kadar yalancı olduklarını anlarsınız. 
Süt içmenin, geniz akıntısı ile en ufak bir ilgisi yoktur. 
5 gün İliadin damla, günde:2x2'şer damla burun deiliklerine sırt üstü yatar durumda damlatın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat