|
Tırnak ve dudak morluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2023 Saat 13:27 |
Hocam iyi günler kızım 5,5 yaşında 1 haftadır hasta ilk 3 gün gece oluşan ateş sonrasında öksürükle devam ettim sizin söyledikleriniz dışında müdahale etmedim ama 2 gündür gündüz bir kaç saat oluyor sadece tırnaklarında ve dudaklarında morluk oluyor üşüyormusun diyorum hayır diyor elleri ve ayakları buz gibi ateş yok birde bu hastalık sürecinde ara ara başım ağrıyor diyor belki gözlerinde olabilir tam emin değilim öyle dediğinde sadece baş ağrısı için parol veriyorum bu morluklar neden olabilir daha öncede sık sık hasta oluyordu böyle morluklar olmazdı endişelenmelimiyim en son martta kan tahlili yapmıştık kanında mikrop dışında bişey yoktu sizde bakmıştımız tahlillere antibiyotik kullanmıştı siz dediğiniz için şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"kanında mikrop dışında bişey yoktu"
Boyle bir sey oldugunda, hasta cok agir hastadir ve hastaneye yatirilarak damardan antibiyotik verilmesi gereklidir. Bu duruma, "Sepsis" denir ama Turk doktorlari, "Enfeksiyon ile Sepsis" arasindaki farki bile bilemeyecek kadar cahillerdir. Turk doktorlarinin: "Kaninda mikrop var" demelerine inanmayin, salak olduklarindan boyle soylerler! Ates cikacagi zaman, etrafdaki kan ic organlara cekilir ve el ve ayaklarda sogukluk, morarmalar olur. Ates ile ilgili makalelerimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Nis 2023 Saat 18:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|