Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tırnak ve dudak morluğu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76384
Tarih: 23 Eki 2025 Saat 00:34

Konu: Tırnak ve dudak morluğu
Mesajı Yazan: denijj
Konu: Tırnak ve dudak morluğu
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2023 Saat 13:27
Hocam iyi günler kızım 5,5 yaşında 1 haftadır hasta ilk 3 gün gece oluşan ateş sonrasında öksürükle devam ettim sizin söyledikleriniz dışında müdahale etmedim ama 2 gündür gündüz bir kaç saat oluyor sadece tırnaklarında ve dudaklarında morluk oluyor üşüyormusun diyorum hayır diyor elleri ve ayakları buz gibi ateş yok birde bu hastalık sürecinde ara ara başım ağrıyor diyor belki gözlerinde olabilir tam emin değilim öyle dediğinde sadece baş ağrısı için parol veriyorum bu morluklar neden olabilir daha öncede sık sık hasta oluyordu böyle morluklar olmazdı endişelenmelimiyim en son martta kan tahlili yapmıştık kanında mikrop dışında bişey yoktu sizde bakmıştımız tahlillere antibiyotik kullanmıştı siz dediğiniz için şimdiden teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2023 Saat 18:31
   "kanında mikrop dışında bişey yoktu"
Boyle bir sey oldugunda, hasta cok agir hastadir ve hastaneye yatirilarak damardan antibiyotik verilmesi
gereklidir. Bu duruma, "Sepsis" denir ama Turk doktorlari, "Enfeksiyon ile Sepsis" arasindaki farki  bile 
bilemeyecek kadar cahillerdir. 
Turk doktorlarinin: "Kaninda mikrop var" demelerine inanmayin, salak olduklarindan boyle soylerler! 
Ates cikacagi zaman, etrafdaki kan ic organlara cekilir ve el ve ayaklarda sogukluk, morarmalar olur.
Ates ile ilgili makalelerimi okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat