|
Persentil geriliği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Asli5481
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Ara 2022 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Persentil geriliğiGönderim Zamanı: 02 Oca 2023 Saat 20:19 |
|
Hocam merhaba, benim 5 yaşında bir oğlum var şu an 13 kilo. Doğum kilosu 2.700 ve boyu da 47 cmdi. Bende babası da her zaman zayıf ve yaşıtlarına göre kısa cocuklardık. Ama ben yine de çok üzülüyorum, aşırı olmasa da iştahı çok olan bir çocuk değil. En son zatürre olduğunu yazmıştım sizinle konuştuk o zaman kan testi yapıldı, değeri 11 çıkmış sizce çok mu düşük ? Bu konuda ne yapalım ? Sizin onerilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2023 Saat 21:28 |
|
" o zaman kan testi yapıldı, değeri 11 çıkmış"
NEYIN degeri, 11 cikmis? Ayrica da, Atesli hastaliklar esnasinda, Anemi degerlendirilimesi yapilmaz.
|
|
![]() |
|
Asli5481
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2023 Saat 21:52 |
|
Hemoglobin değeri 11 hocam, boyu da yaşıtlarına göre kısa, bu geçirdiği rahatsızlık sonrasi halsizlik var ara ara, bir de geniz eti var çok büyümüş aşırı horluyor çok tıkanıyor uykusunda ve uykuda boyun bölgesinde hafif terleme oluyor iki doktorda kesinlikle alınması gerekiyor dedi, sizin öneriniz nedir, teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2023 Saat 01:52 |
|
1- Gelismesini "Persentil" cetvellerinden takip ederken, persentil AYNI sekilde oldugu surece, dusuk de olsa
onemli degildir. Persentil degerleri dusuyorsa, onemlidir. 2- Anemi:Yok. 3- Geniz eti ve bademcikler, birer Lenf bezleridir. Bu yaslarda cocuklarda henuz yeterli antikorlar olusmadigi icin, mikroplarla Lenf bezleri savasir ve buyurler. Bagisiklik tam olarak olustuktan sonra, Lenf bezlerine daha az is duser ve kuculurler! SAKIN TURK DOKTORLARININ yalanlarina kanmayin, SAKIN AMELIYAT FILAN YAPTIRMAYIN. Zaten, sunun surasi; 1-2 senesi kalmis! Ondan sonra kendiliginden kuculecek. Isterse, yuz doktor ameliyat desin, isin dogrusu budur. Bu gunleri ve bu yalanlari soyleyenleri bir yere not edin..
|
|
![]() |
|
Asli5481
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2023 Saat 10:58 |
|
Çok teşekkür ederim hocam çok sağolun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|