|
Havale sonrası nöroloji ve eeg |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sahika35
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Havale sonrası nöroloji ve eegGönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 09:55 |
|
Hocam merhaba , oğlum 5 yaşında , 15 kg . İki hafta önce hafif ateşli iken uykudan uyanınca havale geçirdi . 1 dk dan fazla sürmedi ve ağzından köpükte çıkmadı. Daha önce 2 yaşında yaşamıştık bu durumu . Doktorumuz ikinci havale olduğu için nörolojiye götürmemizi istedi . Bu konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Uyku halindeyken EEG çekecekler . Hocam havalenin tedavisi veya önleyici bir ilacı var mıdır ? Babamız , halamız da geçirmiş . Ayrıca oğlum 2 kilo doğdu . Genetik bir yatkınlığı olduğunu düşünüyorum. Çok kararsızım . Bir daha geçirmesinden de korkuyoruz. Çocuğum gayet sağlıklı ve hiç bir sorun yok zihinsel gelişiminde . Önde bile sayılır . Bu konuda çok kararsızlık yaşıyoruz . Oğlumuzu bu şekilde görmek bizi çok üzüyor . Fikirleriniz bizim için çok önemli. Şimdiden çok teşekkür ederim .
Düzenleyen Sahika35 - 14 Ara 2022 Saat 10:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 18:35 |
|
SAKIN o sarlatan doktorlara kanmayin, hicbir sey yapmayin, yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Sahika35
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2022 Saat 00:05 |
|
Hocam bir sitede aşağıdaki yazınızı okudum . Size ait mi emin değilim . Eğer size aitse bu dediklerinizi yapalım mı ? (ParaNox)
Havaleyi önleyemezsiniz, zira havale geleceği zaman, bir “ön belirti” ASLA vermez. Bu havaleyi önleyebilecek, tek ilaç: ParaNox120 fitildir. İçinde, 15 mg Luminal(Fenobarbital) vardır. FAKAT: bu ilaç 8 saatten önce etkisini göstermez. İyi tarafı, son dozdan, 36 saat sonrasına kadar, havale önleyici etkisi vardır. Bu sebeple, en ufak bir hastalık şüphesi olduğunda, hemen ParaNox120 fitili 6 saat aralarla; 3 doz verin ondan sonra ateşi olduğunda kullanın. Günde 5 taneden fazla vermeyin. Başka şurup veya ilaç kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2022 Saat 03:58 |
|
Benim yazim, ama artik bu yazidan sonra, ParaNox120, piyasadan kaldirildi!
Anladiniz sebebini!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|