Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Havale sonrası nöroloji ve eeg

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74619
Tarih: 02 Kas 2025 Saat 11:49

Konu: Havale sonrası nöroloji ve eeg
Mesajı Yazan: Sahika35
Konu: Havale sonrası nöroloji ve eeg
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2022 Saat 09:55
Hocam merhaba , oğlum 5 yaşında , 15 kg . İki hafta önce hafif ateşli iken uykudan uyanınca havale geçirdi . 1 dk dan fazla sürmedi ve ağzından köpükte çıkmadı. Daha önce 2 yaşında yaşamıştık bu durumu . Doktorumuz ikinci havale olduğu için nörolojiye götürmemizi istedi . Bu konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Uyku halindeyken EEG çekecekler . Hocam havalenin tedavisi veya önleyici bir ilacı var mıdır ? Babamız , halamız da geçirmiş . Ayrıca oğlum 2 kilo doğdu . Genetik bir yatkınlığı olduğunu düşünüyorum. Çok kararsızım . Bir daha geçirmesinden de korkuyoruz. Çocuğum gayet sağlıklı ve hiç bir sorun yok zihinsel gelişiminde . Önde bile sayılır . Bu konuda çok kararsızlık yaşıyoruz . Oğlumuzu bu şekilde görmek bizi çok üzüyor . Fikirleriniz bizim için çok önemli. Şimdiden çok teşekkür ederim . 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2022 Saat 18:35
SAKIN o sarlatan doktorlara kanmayin, hicbir sey yapmayin, yazilarimi okuyun. 

Mesajı Yazan: Sahika35
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2022 Saat 00:05
Hocam bir sitede aşağıdaki yazınızı okudum . Size ait mi emin değilim . Eğer size aitse bu dediklerinizi yapalım mı ? (ParaNox) 

Havaleyi önleyemezsiniz, zira havale geleceği zaman, bir “ön belirti” ASLA vermez. Bu havaleyi önleyebilecek, tek ilaç: ParaNox120 fitildir. İçinde, 15 mg Luminal(Fenobarbital) vardır. FAKAT: bu ilaç 8 saatten önce etkisini göstermez. İyi tarafı, son dozdan, 36 saat sonrasına kadar, havale önleyici etkisi vardır. Bu sebeple, en ufak bir hastalık şüphesi olduğunda, hemen ParaNox120 fitili 6 saat aralarla; 3 doz verin ondan sonra ateşi olduğunda kullanın. Günde 5 taneden fazla vermeyin. Başka şurup veya ilaç kullanmayın.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2022 Saat 03:58
Benim yazim, ama artik bu yazidan sonra, ParaNox120, piyasadan kaldirildi! 
Anladiniz sebebini!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat