|
Geçmeyen sarı sümük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2022 Saat 08:06 |
Merhaba hocam kızım
6 yaş 16.5 kg 112 cm boyunda Nisan ayının başında ailecek ateşsiz bi grip atlattık Hiç ilaç kullanmadık sizin dediklerinizi uyguluyorum.gece yatınca ve sabah kalkınca geniz akıntısı başlıyor ve öksürüyor kızımın sarı renk hiç geçmeyen burun akıntısı var arada burun akıntısından kaynaklı kulak ve baş ağrıları oldu sinüzite döndü diye 3 kür 1 hafta 10 gün araya illiadin uyguladım (5 gün 2*2 damla başı geri yan yatırıp bekletme şeklinde) üstüne serum fiz yaptık ama burun akıntısı 1.5 ay olacak hiç geçmedi sürekli burnunu temizlemeye çalışıyor burun akıntısı hala devam, şu anda duymada problem başladı,yüksek sesle konuşturuyor ,ne anlamadım diyor tv sesini açtırıyor veya arkadaşlarıyla oynarken de gözlem yaptım onları duymuyor. her grip olduğunda burun akıntısı bu şekilde hem uzun sürüyor hem rengi sarı kalıyor ne yapalım? Düzenleyen NAZLI35 - 09 May 2022 Saat 08:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlattiklarimi uygulayin. Gerekirse, Iliadin damla kullanin. Sicak su buhari da iyi gelir.
|
|
![]() |
|
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için Teşekkürler,illiadin uygulamıştık yeniden başlarım,sizce sinüzit teşhisi doğru mu gribi atarken bu şekilde uzun sürer mi?sarı koyu kıvamlı sümük ve geniz akıntısına bağlı öksürük varken sütü kesmek gerekir mi?akıntısı için soruyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinuzit olsa dahi, Iliadin onu da iyilestirir. Sinuzit Antibiyotiklerle iyilesmez. Iliadin ile sinus agizlari acilinca
Sinuzit hali duzelir. daha fazla bilgi icin; Bu konuda yazilanlari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|