Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen sarı sümük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72668
Tarih: 23 Ağu 2025 Saat 21:11

Konu: Geçmeyen sarı sümük
Mesajı Yazan: NAZLI35
Konu: Geçmeyen sarı sümük
Mesaj Tarihi: 09 May 2022 Saat 08:06
Merhaba hocam kızım
6 yaş 16.5 kg 112 cm boyunda
Nisan ayının başında ailecek ateşsiz bi grip atlattık
Hiç ilaç kullanmadık sizin dediklerinizi uyguluyorum.gece yatınca ve sabah kalkınca geniz akıntısı başlıyor ve öksürüyor kızımın sarı renk hiç geçmeyen burun akıntısı var arada burun akıntısından kaynaklı kulak ve baş ağrıları oldu sinüzite döndü diye 3 kür 1 hafta 10 gün araya illiadin uyguladım (5 gün 2*2 damla başı geri yan yatırıp bekletme şeklinde) üstüne serum fiz yaptık ama burun akıntısı 1.5 ay olacak hiç geçmedi sürekli burnunu temizlemeye çalışıyor burun akıntısı hala devam, şu anda duymada problem başladı,yüksek sesle konuşturuyor ,ne anlamadım diyor tv sesini açtırıyor veya arkadaşlarıyla oynarken de gözlem yaptım onları duymuyor. her grip olduğunda burun akıntısı bu şekilde hem uzun sürüyor hem rengi sarı kalıyor ne yapalım?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 May 2022 Saat 18:48
Anlattiklarimi uygulayin. Gerekirse, Iliadin damla kullanin. Sicak su buhari da iyi gelir.

Mesajı Yazan: NAZLI35
Mesaj Tarihi: 09 May 2022 Saat 19:17
Cevabınız için Teşekkürler,illiadin uygulamıştık yeniden başlarım,sizce sinüzit teşhisi doğru mu gribi atarken bu şekilde uzun sürer mi?sarı koyu kıvamlı sümük ve geniz akıntısına bağlı öksürük varken sütü kesmek gerekir mi?akıntısı için soruyorum

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 May 2022 Saat 23:06
Sinuzit olsa dahi, Iliadin onu da iyilestirir. Sinuzit Antibiyotiklerle iyilesmez. Iliadin ile sinus agizlari acilinca
Sinuzit hali duzelir. 
daha fazla bilgi icin; Bu konuda yazilanlari okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat