|
tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2022 Saat 16:58 |
hocam yapılmayan tahlillerim ve bir kaç sorunlu tahlilller
TAHLİL SONUÇ REFERANS ARALIĞI 25 HİDROKSİ VİTAMİN D 29,10 7,4 - 44 FOLAT 5,84 - 5,38 FERRİTİN 6,5 13- 150 LDL KOLLESTROL 171,6 30-140 KOLESTROL 273 0-200 T4 0,88 0,93 - 1,7
HGB 10,6 12-18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sahtekarligi goruyorsunuz degilmi?? D vitamin eksikligini tedavi edemiyorlar, kasten bu sekilde D vitamini
"Referans Araliklarini" habire dusuruyorlar!! Istenen ideal aralik: 50-100 arasidir. 150 ustunde risk baslar. Sirf, Dvit3 ampul vermemek icin bu sahtekarligi yapiyorlar. Cunku; nasil verilir bilmiyorlar! D vitamininiz cok dusuk. Bu ay 1 ampul, Mayis ayinda gene 1 ampul Dvit3 icin ve Ekim ayinda tekrar (sadece) D vitamin seviyesi baktirip, bana yazin. Hgb:10.6g/dL, anemi YOK. Sakin Turk doktorlarina inanmayin. Kolesterolleriniz yuksek, ilac gerekebilir. |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben ocakda ve şubatta birer ampul içmiştim d vir ampul... hocam kolestoral için biraz kötü şeyler yiyorum..onu kesip bol yürüyüş yapacağım...kolestrol için ne zaman tekrar tahlil yaptırmalıyım... ve d vit tekrar içeyim mi bir ampul..hocam olmazsa özelde d vit tahlili yaptırayım
Düzenleyen leyli - 11 Nis 2022 Saat 19:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu ay tekrar icin. EGER bu yaz, 1-2 ay gunes gorme imkaniniz olmayacak ise, 1 ay sonra tekrar icin ve
Ekim ayinda olcum yaptirip, bana yazin. Goruyorsunuz, Turk doktorlarinin iddia ettikleri gibi; 2 ampul icmekle bile birakin zehirlenmeyi, tedavi bile olmuyor!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet hocam temmuz ile ağustosta güneş alıyoruz bol bol.... kolestrol için yediklerime dikkat edip 1 ay sonra ölçüm yptırsam olur mu hocam.yoksa 1 ay erken mi olur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yaz mevsimi oldugu icin, Ekim'den evvel tahlile gitmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|