Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tahlil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72469
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 21:49

Konu: tahlil
Mesajı Yazan: leyli
Konu: tahlil
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2022 Saat 16:58
hocam yapılmayan tahlillerim ve bir kaç sorunlu tahlilller

TAHLİL                                                 SONUÇ                                              REFERANS ARALIĞI

25 HİDROKSİ VİTAMİN D                   29,10                                                     7,4 - 44
FOLAT                                               5,84                                                           -  5,38
FERRİTİN                                          6,5                                                         13- 150

LDL KOLLESTROL                               171,6                                                    30-140
KOLESTROL                                         273                                                       0-200
T4                                                       0,88                                                      0,93 - 1,7                            

HGB                                                   10,6                                                      12-18

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2022 Saat 19:22
Sahtekarligi goruyorsunuz degilmi?? D vitamin eksikligini tedavi edemiyorlar, kasten bu sekilde D vitamini
"Referans Araliklarini" habire dusuruyorlar!!
Istenen ideal aralik: 50-100 arasidir. 150 ustunde risk baslar.
Sirf, Dvit3 ampul vermemek icin bu sahtekarligi yapiyorlar. Cunku; nasil verilir bilmiyorlar!
D vitamininiz cok dusuk. Bu ay 1 ampul, Mayis ayinda gene 1 ampul Dvit3 icin ve Ekim ayinda tekrar
 (sadece) D vitamin seviyesi baktirip, bana yazin. 
Hgb:10.6g/dL, anemi YOK. Sakin Turk doktorlarina inanmayin. 
Kolesterolleriniz yuksek, ilac gerekebilir. 

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2022 Saat 19:26
hocam ben ocakda ve şubatta birer ampul içmiştim d vir ampul... hocam kolestoral için biraz kötü şeyler yiyorum..onu kesip bol yürüyüş yapacağım...kolestrol için ne zaman tekrar tahlil yaptırmalıyım... ve d vit tekrar içeyim mi bir ampul..hocam olmazsa özelde d vit tahlili yaptırayım

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2022 Saat 19:32
Bu ay tekrar icin. EGER bu yaz, 1-2 ay gunes gorme imkaniniz olmayacak ise, 1 ay sonra tekrar icin ve 
Ekim ayinda olcum yaptirip, bana yazin. 
Goruyorsunuz, Turk doktorlarinin iddia ettikleri gibi; 2 ampul icmekle bile birakin zehirlenmeyi, tedavi bile
 olmuyor! 

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2022 Saat 19:56
evet hocam temmuz ile ağustosta güneş alıyoruz bol bol.... kolestrol için yediklerime dikkat edip 1 ay sonra ölçüm yptırsam olur mu hocam.yoksa 1 ay erken mi olur

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2022 Saat 23:32
Yaz mevsimi oldugu icin, Ekim'den evvel tahlile gitmeyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat