|
Burunda yabancı cisim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2022 Saat 14:54 |
Hocam dün t3 yüksekliği ile ilgili soru sormuştum cvp için teşekkürler. Dün akşam herzamanki gibi kızıma kasede nar taneleri verdim kaşıkla kendisi yiyor. Mutfağa gittim geldiğimde yatarak yiyordu . 15 dk sonra burnunu göstermeye başladı nar aklıma gelmedi açılsın diye solüsyon sıktım. Hapsirdi dört kez falan ara ara burnunu karıştırmaya başladı banada gösterdi içine baktım hiç bir şey görünmüyor gece uyurken emzik emiyor bir burnunu tikadim nefesi rahat alıyor diğerini tikadim ondanda rahat alıyor biraz hırıltılı ama rahat. Burnuna nar tanesi kactimi nasıl anlarım soluk borusuna inermi . Allah korusun nefesi kesilir mi kafayı yiyeceğim . Eşim bir şey olmaz diyor ilcedeyiz götürmüyor hastaneye. Bu arada kızım 23 aylık şu an gayet rahat değişiklik yok. (Tüp bebekle oldu bundan önce beş düşüğum oldu sebebsiz iki ay öncede altı aylık bebeğimi çoklu anomoli yarım kalp organ degisikli vs yüzünden aldırmak zorunda kaldım. Kaygı bozukluğu kaybetme korkusu yaşıyorum telaslarim ondan mazur görün ) cvp verirseniz sevinirim ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sikayetleri hala varsa, bir KBB doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|