Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Burunda yabancı cisim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71662
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 16:31

Konu: Burunda yabancı cisim
Mesajı Yazan: Lamia
Konu: Burunda yabancı cisim
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2022 Saat 14:54
Hocam  dün t3 yüksekliği ile ilgili soru sormuştum cvp için teşekkürler. Dün akşam herzamanki gibi kızıma kasede nar taneleri verdim kaşıkla kendisi yiyor. Mutfağa gittim geldiğimde yatarak yiyordu . 15 dk sonra burnunu göstermeye başladı nar aklıma gelmedi açılsın diye solüsyon sıktım. Hapsirdi dört kez falan ara ara burnunu karıştırmaya başladı banada gösterdi içine baktım hiç bir şey görünmüyor gece uyurken emzik emiyor bir burnunu tikadim nefesi rahat alıyor diğerini tikadim ondanda rahat alıyor biraz hırıltılı ama rahat. Burnuna nar tanesi kactimi nasıl anlarım soluk borusuna inermi . Allah korusun nefesi kesilir mi kafayı yiyeceğim . Eşim bir şey olmaz diyor ilcedeyiz götürmüyor hastaneye. Bu arada kızım 23 aylık şu an gayet rahat değişiklik yok. (Tüp bebekle oldu bundan önce beş düşüğum oldu sebebsiz iki ay öncede altı aylık bebeğimi çoklu anomoli yarım kalp organ degisikli vs yüzünden aldırmak zorunda kaldım. Kaygı bozukluğu kaybetme korkusu yaşıyorum telaslarim ondan mazur görün ) cvp verirseniz sevinirim ...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2022 Saat 18:31
Sikayetleri hala varsa, bir KBB doktoru gorsun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat