Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrarlayan hastalık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tekrarlayan hastalık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 236
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrarlayan hastalık
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 17:11
Kadir bey merhaba oğlum ağustos 2017 doğumlu 4,5 yaşında sayenizde bir kere antibiyotik kullandı bugüne kadar çok teşekkürler…
3yaşından beri kreşe gidiyor ilk yıl çok hastalanır dersiniz biliyorum fakat 2.yılı bitti bu aralar bir hafta iyi bir hafta hasta (burun akıntısı öksürük vs gribal enfeksiyon)
Neden bu kadar sık hastalanıyor olabilir kreş yeni  değil çünkü?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117984
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 19:49
Demek ki, "Kolleksiyonunu" tamamlayamamis.. Sabirli olun. 
Yukarı Dön
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2021 Saat 12:54
Teşekkürler doktor bey üç yaşına kadar anne sütü aldı bağışıklığı çok şükür güçlü genellikle ayakta geçirir sizin bilgilerinizle ilaç da kullanmam. Şimdi de yoğun öksürük ve burum akıntısı var illidin sprey kullanıyorum tıkanınca 4 yaş 18,5 kg. Evde bir de yenidoğan var abi çok sık hasta olunca bebeğe geçer diye  korkuyorum yapabileceğim birşey var mı?
Yukarı Dön
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 16:41
Büyük oğlumun ateşi ve öksürüğü devam ediyor üçüncü gün 40a kadar çıktı müdahalede bulunmuyorum. Evde bir de  3 aylık bebej var ona geçerse ne yapmam gerekir hapşırmalar arttı çünkü?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 20:34
Ev ici bulasmalari onleyemezsiniz. Eninde sonunda bulasacak. 
Grip icin anlattiklarimi okuyun ve uygulayin. 
Yukarı Dön
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 10:54
Kadir bey oğlumun ateşi geçti hafif öksürük ve burun akıntısı devam. Bir gece kulaklarım ağrıyor dedi ama çok şiddetli olmayınca müdahale etmedim fakat sürekli ne efendim duymuyorum sesli konuş diyor enfeksiyon sonrası az duyma olabilir mi ne yapmak gerekir?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 19:00
DAIMA Gripal enfeksiyonlardan sonra, bu gibi sikayetler olabiliyor.
Bu sikayetler; ASLA Allerjilerde ve bakteriel enfeksiyonlarda olmaz. 
Oztaki borusu kapali olabilir, 5 gun Iliadin damla , gunde:2x2'ser damla, sirt ustu yatar durumda damlatin.
Damla bulamazsaniz, Spreyi, damlalikli bir sisiye bosaltin. 
Yukarı Dön
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2022 Saat 23:06
Kadir bey merhaba; bir kez covid geçirdik tekrar geçiriyoruz. Tekrar olduğunda etkileme dozu düşer mi? Aynı şiddette mi geçirilir?

-4aylık bebekle pozitif olan kişi aynı odada kalıyor ev içi bulaş önlenemez dersiniz aynı odada kalması sorun olur mu?

-60yaşında annem hiç covid olmadı şuan bizimle aynı evde kalp rahatsızlığı var ne önerirsiniz?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.