Tekrarlayan hastalık |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Yasyas
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 236 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 17:11 |
Kadir bey merhaba oğlum ağustos 2017 doğumlu 4,5 yaşında sayenizde bir kere antibiyotik kullandı bugüne kadar çok teşekkürler…
3yaşından beri kreşe gidiyor ilk yıl çok hastalanır dersiniz biliyorum fakat 2.yılı bitti bu aralar bir hafta iyi bir hafta hasta (burun akıntısı öksürük vs gribal enfeksiyon) Neden bu kadar sık hastalanıyor olabilir kreş yeni değil çünkü?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Demek ki, "Kolleksiyonunu" tamamlayamamis.. Sabirli olun.
|
|
Yasyas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Teşekkürler doktor bey üç yaşına kadar anne sütü aldı bağışıklığı çok şükür güçlü genellikle ayakta geçirir sizin bilgilerinizle ilaç da kullanmam. Şimdi de yoğun öksürük ve burum akıntısı var illidin sprey kullanıyorum tıkanınca 4 yaş 18,5 kg. Evde bir de yenidoğan var abi çok sık hasta olunca bebeğe geçer diye korkuyorum yapabileceğim birşey var mı?
|
|
Yasyas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Büyük oğlumun ateşi ve öksürüğü devam ediyor üçüncü gün 40a kadar çıktı müdahalede bulunmuyorum. Evde bir de 3 aylık bebej var ona geçerse ne yapmam gerekir hapşırmalar arttı çünkü?
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Ev ici bulasmalari onleyemezsiniz. Eninde sonunda bulasacak.
Grip icin anlattiklarimi okuyun ve uygulayin.
|
|
Yasyas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir bey oğlumun ateşi geçti hafif öksürük ve burun akıntısı devam. Bir gece kulaklarım ağrıyor dedi ama çok şiddetli olmayınca müdahale etmedim fakat sürekli ne efendim duymuyorum sesli konuş diyor enfeksiyon sonrası az duyma olabilir mi ne yapmak gerekir?
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
DAIMA Gripal enfeksiyonlardan sonra, bu gibi sikayetler olabiliyor.
Bu sikayetler; ASLA Allerjilerde ve bakteriel enfeksiyonlarda olmaz. Oztaki borusu kapali olabilir, 5 gun Iliadin damla , gunde:2x2'ser damla, sirt ustu yatar durumda damlatin. Damla bulamazsaniz, Spreyi, damlalikli bir sisiye bosaltin.
|
|
Yasyas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir bey merhaba; bir kez covid geçirdik tekrar geçiriyoruz. Tekrar olduğunda etkileme dozu düşer mi? Aynı şiddette mi geçirilir?
-4aylık bebekle pozitif olan kişi aynı odada kalıyor ev içi bulaş önlenemez dersiniz aynı odada kalması sorun olur mu? -60yaşında annem hiç covid olmadı şuan bizimle aynı evde kalp rahatsızlığı var ne önerirsiniz? |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|