|
Aşı yeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2020 Saat 08:15 |
Günaydın hocam 15 mayıs doğumlu kızımın ikinci ay aşıları l6 temmuzda olmustu.bikac gündür aşı yeri kizarikti ama dün iltihaplanmis içi dolu apse gibi olmuş.resmini yollamaya çalıştım.ayni gun hafif ates köpüklu ishal kaka basladi.eski maillerinizde bu tip sorulara fazla doz deyip aşi olan yere kolonya ve batikon surun dediginizi ya da mersol sürün dediginizi okudum.benim sorum ise neden 45 gün sonra böyle birşey olduğu ateş ve ishal yapması normal mi farklı bir durum mu söz konusu?? ya da birbiriyle alakali bir furum degil mi her durumdudada yapmam gereken nedir i ltihabi akitip mersol mu sureyim yoksa batikon mu şimdiden teşekkürler
4GP.ME/busd/1598937385808.jpg Düzenleyen seyla.gazi - 01 Eyl 2020 Saat 08:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE aşısı yapılmıştı?? 5'li karma mı, BCG mi??
Bir tedbir, bir Cerrah görsün, belki doku içine uzanan bir abse vardır. |
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam bcg /dabt-ipa hib/kpa yapildi hocam kartta o şekilde işlenmiş. Peki bu durum hafif ateş ve köpüklü sulu kaka yaparmı hemde 45 gün sonra
Düzenleyen seyla.gazi - 01 Eyl 2020 Saat 11:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiçbir aşı; ishal yapmaz...
O abse dediğiniz yer; BCG aşısının yeri ise, bir şey yapmanız gerekmez.. Sadece üzerine Batticon sürün. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Sağlık odağındaki bçg yeri dedi ama allah bilir artık çok sağolun hocam mesaj yazmama sebep birden oluşu ve aynı zamana denk geldi diğer arazlar.ates 38i geçmiyor ishal miktarb7/8i bulmuyor ama kıvamı kötü kokulu kopuklu sadece anne sütü alıyor eski maillerinize bakarak bu duruma mudahele etmiyorum öyle değil mi hocam dışkısının yarattığı pişip ve kızarıklık içinde eczaneden solüsyon hatırlatıyorum.hangi durumda mudahele gerekiyor bilgi verirmisiniz hocam
Düzenleyen seyla.gazi - 01 Eyl 2020 Saat 18:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
KUSMA VE İSHAL BİRLİKTE OLURSA!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam yeni konu açmak istemedim kizim 15 mayis dogumlu ilk rota asisini agustosta oldu.bir ay sonra normal asilarini oldu.bugun ikinci doz rota virus olmasi gerekiyor.ama biz temaslı olduğumuz için zorunlu izalasyon dayız.24 ekime kadar.bu süreçte bir hafta geç olması sorun teşkil edermi.simdilik şikayeti yok ama ya corona olursa bu aşı ters bir durum oluşturur mu kızım icin her ne olursa olsun aşıyı olsun mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocugun, 8. ayini gecmesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|