Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Meniden Kan Gelmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Meniden Kan Gelmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Onurhavaci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Onurhavaci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Meniden Kan Gelmesi
    Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 21:05
...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Onurhavaci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 21:15
Merhabalar Kadir Hocam. Uzun yıllardır çocuklarım için takip ediyordum sizi, ki ne kadar teşekkür etsem azdır, şimdi de kendi sorunum için rahatsız ediyorum sizi.
33 yaşındayım. Bundan 20 gün kadar önce meniden yoğun bir şekilde kan geldi. Ağrım, sızım, sancım hiç olmadı. ( idrarımda da herhangi bir problem yoktu) Malum süreçten ötürü de hastaneye gitmeyi tercih etmedim. Aradan geçen 15 gün sonundaki ilk seferde yine meni yoğun kanlıydı. Bundan sonraki her idrarda da, daha doğrusu idrarın bitimindeki son 6-8 damlası bariz bir şekilde kan olmaya başladı. Çok yoğun olmamakla birlikte, çok ufak eşik değerinde sızı oluyor nadiren. Gün içinde de üroloji doktoruna gittim ve benden istediği kan ve idrar tahlillerini verdim. Tahlil sonuçlarına göre antibiyotik veya artık ne gerekiyorsa ona başlarız dedi. Ağrım olmadığı için direk herhangi bir müdahalede bulunmadı ve sonuçlara göre hareket ederiz dedi. Tahlil sonuçlarını da paylaşıyorum sizinle de, söyleyecekleriniz benim için çok önemlidir. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117607
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 01:11
Tahliller okunamiyor.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Onurhavaci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 11:52
...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Onurhavaci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 12:01
...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Onurhavaci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 12:03
...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117607
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 19:25
Bu testlerin, sizin durumunuz ile hic bir alakasi YOK!!
PSA Testi gerekli
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Onurhavaci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2020 Saat 13:52
Tekrardan merhabalar hocam. Özetlemem gerekirse meniden ve daha sonrasında idrardan kan gelmem problemim vardı. Siz de PSA gerekli demiştiniz, yoğun uğraşlar sonucunda PSA'ya baktırabildim. İlginç bir şekilde bakmak istemiyorlar. Bu arada batın ultrasonuma da baktılar ki temiz çıktı. Sadece bu süreçte büyük tuvaletimle birlikte idrardaki kan yoğunlaşıyor. Şimdiden çok teşekkür ettim hocam.
...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.