|
Meniden Kan Gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Onurhavaci ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onurhavaci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 21:05 |
![]() ![]() ![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
Onurhavaci ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onurhavaci
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar Kadir Hocam. Uzun yıllardır çocuklarım için takip ediyordum sizi, ki ne kadar teşekkür etsem azdır, şimdi de kendi sorunum için rahatsız ediyorum sizi.
33 yaşındayım. Bundan 20 gün kadar önce meniden yoğun bir şekilde kan geldi. Ağrım, sızım, sancım hiç olmadı. ( idrarımda da herhangi bir problem yoktu) Malum süreçten ötürü de hastaneye gitmeyi tercih etmedim. Aradan geçen 15 gün sonundaki ilk seferde yine meni yoğun kanlıydı. Bundan sonraki her idrarda da, daha doğrusu idrarın bitimindeki son 6-8 damlası bariz bir şekilde kan olmaya başladı. Çok yoğun olmamakla birlikte, çok ufak eşik değerinde sızı oluyor nadiren. Gün içinde de üroloji doktoruna gittim ve benden istediği kan ve idrar tahlillerini verdim. Tahlil sonuçlarına göre antibiyotik veya artık ne gerekiyorsa ona başlarız dedi. Ağrım olmadığı için direk herhangi bir müdahalede bulunmadı ve sonuçlara göre hareket ederiz dedi. Tahlil sonuçlarını da paylaşıyorum sizinle de, söyleyecekleriniz benim için çok önemlidir. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
|
|
...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117607 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tahliller okunamiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onurhavaci
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onurhavaci
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onurhavaci
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117607 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu testlerin, sizin durumunuz ile hic bir alakasi YOK!!
PSA Testi gerekli |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onurhavaci
Tekrardan merhabalar hocam. Özetlemem gerekirse meniden ve daha sonrasında idrardan kan gelmem problemim vardı. Siz de PSA gerekli demiştiniz, yoğun uğraşlar sonucunda PSA'ya baktırabildim. İlginç bir şekilde bakmak istemiyorlar. Bu arada batın ultrasonuma da baktılar ki temiz çıktı. Sadece bu süreçte büyük tuvaletimle birlikte idrardaki kan yoğunlaşıyor. Şimdiden çok teşekkür ettim hocam.
|
...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|