|
süt kazein |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2020 Saat 07:30 |
Amerikalı bir biyokimyacı sütün içinde kazein olduğunu,kansere neden olduğunu söylemiş.Bu konunun detayı nedir hocam.Süt hakkındaki düşüncelerinizi biliyorum.Birşeymi kaçırdım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmagin teki!!!
Anne sutunde bile Kazein vardir ve sutun posa kismini olusturur.. En buyuk vazifeside, sindirim islemleri esnasinda olusan toksik maddeleri emerek, vucuttan atilmalarini saglar. Degil kansere sebep olmak, kanserleri onler. Zaten, adam doktor filan degil, Biyokimyaci!! Kazein; ayrica da, butun peynir ve yogurtlarda da vardir. Ayrica da: o ahmak herifin, "Peynir" yapim teknolojiniden bile haberi yok.. Beyaz peynirler haricindeki, "Cheddar tipi" denilen Kasar peyniri turleri, 2 asamali fermentasyonla imal edilirler… 1- Ilk fermentasyon ile, Turkcesi; "Keş" olan, Kazein agirlikli peynir elde edilir.. 2- Bu "Kes" Ikinci bir fermantasyon ile kasar halini alir. Bazi ahmaklar da bu "Keş"i, eski kasar zannederler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmagin teki!!!
Anne sutunde bile Kazein vardir ve sutun posa kismini olusturur.. En buyuk vazifeside, sindirim islemleri esnasinda olusan toksik maddeleri emerek, vucuttan atilmalarini saglar. Degil kansere sebep olmak, kanserleri onler. Zaten, adam doktor filan degil, Biyokimyaci!! Ayrica da: o ahmak herifin, "Peynir" yapim teknolojiniden bile haberi yok.. Beyaz peynirler haricindeki, "Cheddar tipi" denilen Kasar peyniri turleri, 2 asamali fermentasyonla imal edilirler… 1- Ilk fermentasyon ile, Turkcesi; "Keş" olan, Kazein agirlikli peynir elde edilir.. 2- Bu Keş, Ikinci bir fermentason ile Kaşar halini alir. Bazilarida bu Keş parcalarini; eski kasar zannederler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|