|
Bacaklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 18:37 |
İyi günler hocam kız yeğenim için yazıyorum, 14 aylık 10 kg.
Yeğenimin yürüyüşünde bir tuhaflık var diye çevreden söylemler gelince annesi ortopediste danışmış, sanki sağ ayağı üzerine daha çok basıyor gibi diyor annesi. Ortopedist bacaklardaki boğum eşitsizliğin görünce acil röntgen istemiş. Röntgende sanırım kalça çıkığı göreceğini düşünmüş ama normal çıkmış, 2 aylıkken usg de normalmiş annesi hatırlıyor, röntgen normal çıkmasına rağmen bacak boğumların eşit olmamasını beklemediğimiz durum diye yorumlamış. Hocam ben ön arka fotoğraflarını atıyorum, yeğenim 11 aylıkken yürüdüü, bi de sitede bir Yahoo mail adresinizi gördüm oraya video ekledim. Yeğenimin durumu nedir hocam? ![]() ![]() ![]() Düzenleyen antipc - 02 Eki 2019 Saat 20:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rasitizm.. X-bacak mevcut Bacak bogumlari; Kalca cikigi icin ana bulgu degil, tali bulgudur. Turk doktorlari cok ciddiye almayin. Radyolojinin CIDDIYETSIZLIGI de ayri konu!! Elbise ile Rontgen cekilmez!! Bunlar bu kadar ahmak ve ciddiyetten uzak sahsiyetler. Simdiye kadar hic vermedi iseniz, 1 ampul Dvit3 icirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Eki 2019 Saat 22:39 |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun hocam, ilk 12 ay günde 5 damla Dvit aldı, 27 eylülde 1 ampül Dvit3 içirildi, annesi 4 Eylülde d vit baktırmış 37ng/ml çıkmış. Mail adresinde belirttiğiniz gibi annesi aralıkta tekrar d vit baktırıp yazacağım.
Hocam bu yeğenimle birlikte D vit bizim için 3. Sınav, çocukları güneşe çıkartıyoruz, yazın denize gidiyoruz, senelik dvit ampül veriyoruz, yine eksik demek ki. Abisinde x bacak olmuştu, sizin yönlendirmelerinizle toparladı, benim kızımda da olmuştu yine siz yardımcı olmuştunuz. Hocam bu bir bacağının diğerine göre kalın gibi görünmesi de mi D vit ile alakalı?
Düzenleyen antipc - 02 Eki 2019 Saat 22:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilosuna bakin, anlarsiniz. Bogum olan bacak, daha ince imis gibi gorunuyor. Bakalim, Turk doktorlari D vitamini kullanmasini NE ZAMAN ogerenecekler!! Turk doktorlari; 1 ampul D vitaminin bile zehirlenme yapacagini zannedecek kadar salaktirlar..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler hocam 16 aylık yeğenim için aralıkta yazacağımı belirtmiştim. Aralık ayı d vit : 62,16 ng/ml olarak ölçülmüş. 4 Eylüldeki değer 37ng/ml. 27 eylülde bir ampül d vit içirildi.
Bir de hocam bu aralar geceleri yoğun olarak artan bir öksürüğü var wbc değeri :16,66. Birşey ifade eder mi, öksürük bir aydır var, ateş bir gün yükseldi, ilaç kullanmıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yas icin, WBC:17'nin ustune antibiyotik gerekebilir.. SAKIN oksuruk kesici ilac kullanmayin. Limonlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanin. Sicak su buhari da faydali olur. Yastigini da yukseltin, odasi serin olsun. D vit3 ampul; 2020 Aralikta tekrar icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|