|
Oğlum topallıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2019 Saat 20:11 |
Merhaba hocam. 2,5 yaşındaki oğlum oyun parkında kayacaktan top havuzuna atladı bacağı burkuldu sanırım çok ağladı. Önce ayakta duramadı. Ama daha sonra oynamaya devam etti. Bu olay 4 5 gün önce oldu. Oğlum özellikle 3 gündür topallayarak yürüyor. Acıyor mu neresi acıyor diye soruyorum acımıyor diyor. Bacağının her yerine dokunuyorum ama acı yok. Yürürken bir bacağının ğstüne basamıyor. Sizce ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yumusak doku zedelenmesi olmustur.. Kirik oldugunda, bir yere tutunmadan, 3 adim atamaz. Biraz Istirahat etsin.. 2 gunde gecmezse, bir Ortopedist gorsun, "Lif kopmasi" olabilir.
|
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam. Eski mailleri sorgulamadan sorumu sormuşum ku suruma bakmayın hocam. Oğlum grip. Keyfi yerinde ama burun akın tısı iştahsızlık var.Eski maillerinizde bazı virüslerin böyle etkileri olduğunu yazmışsınız. Acaba ondan da olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burkulma hadisesi varken; "dananin altinda buzagi aramam.." Tesadufen, denk gelmis olabilir mi??? Olabilir. AMA, genede benim anlattigim sekilde, takip edin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dr a gittik. Çocukta şişme,morarma yok. ağrısı sızısı olmadığı için bir şey olacağını sanmıyorum ama yine film çekelim dedi. Filmde herhangi bir sorun görülmedi. Griple ilgili olduğunu söyledi. 1 hafta içinde geçmezse yine gelin dedi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|