Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oğlum topallıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62503
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 04:32

Konu: Oğlum topallıyor
Mesajı Yazan: Gasbsoy
Konu: Oğlum topallıyor
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2019 Saat 20:11
Merhaba hocam. 2,5 yaşındaki oğlum oyun parkında kayacaktan top havuzuna atladı bacağı burkuldu sanırım çok ağladı. Önce ayakta duramadı. Ama daha sonra oynamaya devam etti. Bu olay 4 5 gün önce oldu. Oğlum özellikle 3 gündür topallayarak yürüyor. Acıyor mu neresi acıyor diye soruyorum acımıyor diyor. Bacağının her yerine dokunuyorum ama acı yok. Yürürken bir bacağının ğstüne basamıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2019 Saat 01:39
Yumusak doku zedelenmesi olmustur.. Kirik oldugunda, bir yere tutunmadan, 3 adim atamaz.
Biraz Istirahat etsin.. 2 gunde gecmezse, bir Ortopedist gorsun, "Lif kopmasi" olabilir. 

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2019 Saat 08:16
Tamam hocam. Eski mailleri sorgulamadan sorumu sormuşum ku suruma bakmayın hocam. Oğlum grip. Keyfi yerinde ama burun akın tısı iştahsızlık var.Eski maillerinizde bazı virüslerin böyle etkileri olduğunu yazmışsınız. Acaba ondan da olabilir mi? 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2019 Saat 19:19
Burkulma hadisesi varken; "dananin altinda buzagi aramam.."
Tesadufen, denk gelmis olabilir mi???  Olabilir.
AMA, genede benim anlattigim sekilde, takip edin. 

Mesaj Tarihi: 08 Şub 2019 Saat 15:46
Hocam dr a gittik. Çocukta şişme,morarma yok. ağrısı sızısı olmadığı için bir şey olacağını sanmıyorum ama yine film çekelim dedi. Filmde herhangi bir sorun görülmedi. Griple ilgili olduğunu söyledi. 1 hafta içinde geçmezse yine gelin dedi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat