|
kulak ağrısı ve akması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokcem_celebi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokcem_celebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2018 Saat 08:30 |
Hocam merhaba;
4,5 yaşında oğlum 2 yıldır kreşe gidiyor ve sizin önerileriniz dışında hiç birşey kullanmadık. 2 gün önce gece uykudan kulak ağrısıyla uyandı. Ateş yok. Hafif öksürüğü var genelde geceleri olan. İliadin damla verdim. Öncesinde de serum fizyolojik yapmıştım. Bugün sabahta kulağı akmıştı. Bactrim başlamam gerekir mi? İliadine kaç gün devam edeyim hocam değerli görüşlerinizi beklemekteyiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bactrim baslayin… AMA, artik Bactrim bile recete ile satiliyor .. Bunun icinde, doktora gitmeniz gerekecek, doktor da (inat bu ya!!) yazmayacak ve illaki IGNE diye tutturacak.. O yuzden evde varsa kullanin, yoksa, ugrasacaginiz zahmete degmez.. Bunlarin agiz kokusunu cekmeyin. Iliadin 5 gun kullanin… |
|
![]() |
|
gokcem_celebi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokcem_celebi
Hocam kulağı kir gibi akmisti ulaştığında falan yoktu evet maalesef recetesiz vermedi eczane alamadım.hocam iliadini günde 1 damla veriyorum yeterli mi kulak ağrısı yok suan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin: Gunde IKI defa, her bir burun deligine ikiser damla.... 2x2'ser damla demek bu demektir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokcem_celebi
hocam 5 gün illiadin kullandım dediğiniz gibi maalesef bactrimi recetesiz alamadım. O nedenle kullanmadık. 5 Günden sonra illiadine devam etmedim sadece serum fizyolojik yaptım. Bugün yoğun bir şekilde balgamlı öksürük başladı. İlliadine devam edeyim mi? bactrimi bir şekilde temin etmem gerekir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin, kulak agrisi olursa, birde SF ile burun tikanikligini gideremezseniz, kullanin. Bactrim cok sart degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|