Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak ağrısı ve akması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61936
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 22:29

Konu: kulak ağrısı ve akması
Mesajı Yazan: gokcem_celebi
Konu: kulak ağrısı ve akması
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2018 Saat 08:30
Hocam merhaba;

4,5 yaşında oğlum 2 yıldır kreşe gidiyor ve sizin önerileriniz dışında hiç birşey kullanmadık. 2 gün önce gece uykudan kulak ağrısıyla uyandı. Ateş yok. Hafif öksürüğü var genelde geceleri olan. İliadin damla verdim. Öncesinde de serum fizyolojik yapmıştım. Bugün sabahta kulağı akmıştı. Bactrim başlamam gerekir mi? İliadine kaç gün devam edeyim hocam değerli görüşlerinizi beklemekteyiz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2018 Saat 19:15
Bactrim baslayin… AMA, artik Bactrim bile recete ile satiliyor .. Bunun icinde, doktora gitmeniz gerekecek,
 doktor da (inat bu ya!!) yazmayacak ve illaki IGNE diye tutturacak.. 
O yuzden evde varsa kullanin, yoksa, ugrasacaginiz zahmete degmez.. Bunlarin agiz kokusunu cekmeyin.
Iliadin 5 gun kullanin… 

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2018 Saat 20:27
Hocam kulağı kir gibi akmisti ulaştığında falan yoktu evet maalesef recetesiz vermedi eczane alamadım.hocam iliadini günde 1 damla veriyorum yeterli mi kulak ağrısı yok suan

Mesaj Tarihi: 22 Ara 2018 Saat 04:46
Iliadin: Gunde IKI defa, her bir burun deligine ikiser damla.... 2x2'ser damla demek bu demektir. 

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2018 Saat 16:34
hocam 5 gün illiadin kullandım dediğiniz gibi maalesef bactrimi recetesiz alamadım. O nedenle kullanmadık. 5 Günden sonra illiadine devam etmedim sadece serum fizyolojik yaptım. Bugün yoğun bir şekilde balgamlı öksürük başladı. İlliadine devam edeyim mi? bactrimi bir şekilde temin etmem gerekir mi?

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2018 Saat 20:26
Iliadin, kulak agrisi olursa, birde SF ile burun tikanikligini  gideremezseniz, kullanin. 
Bactrim cok sart degil. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat