|
Geçmeyen kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2018 Saat 21:05 |
Hocam 9 aylık kızımın sağ kulağında devamlı ağrı oluyor. Arada pislikte akıyor. Pazar gününden cuma gününe kadar claxilex 200 antibiyotik kullandık ama bugün tekrar ateşlendi. Götürdüm doktor kulağı kızarık ama yinede hemogram bakslım dedi. Wbc 18,78 çıktı. Crp 4,1 referans değeri arasında. Mono% 10.3, P-LCR 18,3, MCV 71,4, PLT 478. Doktor amoklavin 400 vermiş. Kullanmakta tereddüt ettim. Siz ne önerirsiniz? Geçen hafta burun deliklerine iliadşn damlatmıştım 3 gün.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar Iliadin baslayin, sakin baska ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba, yine sizi rahatsız ediyorum:( kızımın yine ateş 39 lara çıkıyor ve sanırım yine kulak çünkü hiç dokundurtmuyor. Dediğiniz gibi antibiyotiği vermeyim illiadin verdim 5 gün ama bıraktık ve bugün yine ateş ve arazlar başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Götürsem doktora kızarık deyip veriyorlar antibiyotiği. Acaba KBB ye mi götürsem bu sefer? Delik vs olabilirmi? Nolur yardım edin :(
|
|
![]() |
|
Birde hocam açılan damlayı ne kadar sürede kullanmalıyız? Acaba ondanmı etki etmiyor ne zaman açtığımı hatırlayamadım da :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damla dediginiz; Iliadin ise, uzerindeki miad tarihine kadar kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Hocam ne yapalım ateş düşmüyor :( gece 40 oldu fitil verdim. Kbbye götüreceğim iliadin verdim sabah. Ne yapalım? Devamlı antibiyotikmi kullanacağız bu gidişle. Gece hiç uyuyamadı.
|
|
![]() |
|
Hocam wbc yine 21,83, demir 6 çıkmış. Hgb 12.1 antibiyotik yeni bitmişti :( ne yapalım hocam yardım edin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC'nin dogrulugundan emin iseniz, Antibiyotik gerekir. Demir ilaci gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|