|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Eylülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2017 Saat 03:31 |
Sayın Hocam,
Kızım 2013 Eylül doğumlu.. 20 ekimde dizanteri tanısı konuldu ve 10 gün flagy kullandık. Sancılı ve ıkınarak kaka yapıyordu ve kakası güvercin kakası görünümündeydi.. ilaca başladıktan iki gün sonra belirtiler geçti tamamen.. iştah yavaş yavaş düzeldi ilacı düzenli kullandık.. cumartesi akşamı yattıktan sonra önce öksürük ardından yatağında kustu.. geniz akıntısı ve öksürük sık sık oluyor zaten.. pazar günü halsizdi.. Ateş yok.. iştahsız.. bugün daha canlıydı ama akşama yattıktan sonra yine öksürük sonrası kustu.. karnım ağrıyor diyor.. gece yine ara ara karnım ağrıyır diye uyandı.. dizanteri tekrar mı ediyor .. görüşlerinizi almak istedim Hocam.. saygılar .. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin.. Eger ayni sikayetleri olursa, tekrar ilaca baslayin.
|
|
![]() |
|
Eylülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın hocam,
İlk hastalığın başladığı belirtiler tekrar olursa mı başlayalım ilaca yoksa şu andaki hali devam ederse mi.. teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk hastalikta oldugu gibi olursa, baslayin.
|
|
![]() |
|
Sayın hocam
Cumartesi akşamından beri bulgular aynı.. halsizlik iştahsızlık aynen sürüyor.. geniz akıntısı yoğundu burun akıntısı yoğun kıvamda ve azdı Bugün Çeşme gibi akmaya başladı burnu.. öksürük havlar tarzda olmaya başladı bugün.. karın hassasiyeti var her gün akşam kusuyor sadece.. genellikle akşam yemeğinden bir süre sonra oluyor.. Ateş hiç olmadı.. ama genel hali iyi değil doktor bey.. doktor muayene etti ayrıntılı genel muayene bulgularında bir şey yok.. idtar yolunda enfeksiyon yok tahlil yaptırdık .. endişelenmeye başladım uzayınca aynı durum.. safra kesesinde sorun olabilir mi ya da parazitler neden olabilir mi böyle bir şeye.. Değerli görüşlerinizi bekliyorum Hocam.. teşekkürler .. |
|
![]() |
|
Sayın hocam
Cumartesi akşamından beri bulgular aynı.. halsizlik iştahsızlık aynen sürüyor.. geniz akıntısı yoğundu burun akıntısı yoğun kıvamda ve azdı Bugün Çeşme gibi akmaya başladı burnu.. öksürük havlar tarzda olmaya başladı bugün.. karın hassasiyeti var her gün akşam kusuyor sadece.. genellikle akşam yemeğinden bir süre sonra oluyor.. Ateş hiç olmadı.. ama genel hali iyi değil doktor bey.. doktor muayene etti ayrıntılı genel muayene bulgularında bir şey yok.. idtar yolunda enfeksiyon yok tahlil yaptırdık .. endişelenmeye başladım uzayınca aynı durum.. safra kesesinde sorun olabilir mi ya da parazitler neden olabilir mi böyle bir şeye.. Değerli görüşlerinizi bekliyorum Hocam.. teşekkürler .. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Domuz Gribi olabilir. Ilaci veya Tedavisi yok, 1 hafta surer.
|
|
![]() |
|
Sayın hocam
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|